CS:GO - Dreamhack Masters Spring 2020 North America: 100 Thieves- Gen.G
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Pohjois-Amerikassa DreamHack Masters Spring 2020 – North American B-lohko pyöräytettiin käyntiin eilen, kun Cloud9 haki pisteet Evil Geniukselta. Nyt vuorossa ovat lohkon kaksi muuta tiimiä, kun australialainen 100 Thieves ottaa yhteen pohjois-amerikkalaisen Gen.G:n kanssa.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA DREAMHACKIN MATSEISTA >>

onko aussien leirissä kuviot saatu kuntoon?

100 Thievesin viime turnaus päättyi pettymykseen, kun tiimi lopulta jäi kuudennelle sijalle ESL One: Road to Rio – North Americassa. Tuloksia tuli heikompia tiimejä vastaan, mutta peli yski urakalla kovempia vastuksia vastaan. Jatkopelit osoittautuivat myös jälleen hyvin hankaliksi tiimille niinkuin aina.

Justin ”jks” Savage antaa joka pelissä kaikkensa, mutta aussien tähtipelaajakaan ei ole ollut vakuuttavimmillaan hetkeen. Ohipelejä tulee reilusti ja tällöin se näkyy selvästi tiimin tuloksissa. Nytkin lohko on erittäin tiukka ja vähistä peleistä johtuen joka peli tulisi aikalailla voittaa.

SAAKO GEN.G:N HYVÄ VIRE JATKOA?

Pohjois-amerikkalaiset lähtevät turnaukseen allaan varmasti positiivinen ilme, kun viimeisin turnaus päättyi voittoon. Road to Rion finaalissa kaatui pohjois-amerikan tiimejä turnauksen aikana dominoinut brasilialainen FURIA tuloksella 2-1. Tiimi taipui lopulta seitsemästä pelatusta pelistään vain yhden, kun Cloud9 haki yllättävän 1-2 voiton Damian ”daps” Steelen johtamasta viisikosta.

Tiimin tehoduona koko turnauksen ajan hääri Timothy ”autimatic” Ta ja Hansel ”BnTeT” Ferdinand. Kaksikosta varsinkin BnTeT on nostettava esiin, sillä indonesialainen on ollut aivan järkyttävän hyvä liittymisestään asti.

Tänään koko tiimiltä kuitenkin tarvitaan jälleen hyvä suoritus, sillä turnauksen alkuvaiheessa voi tapahtua isojakin yllätyksiä jos tiimit eivät ole täysin pelissä mukana alusta asti.

tänään saatetaan mennä pitkälle

Mielenkiintoisen tästä pelistä tekee sen, että kumpikaan ei välitä pelata Overpassia. Tällöin tiimit pystyvät pelaamaan riskillä ja poistamaan muut heikot karttansa heti kättelyssä. Fiksuimmat näistä olisivat Vertigo Gen.G:n osalta ja Mirage 100 Thievesiltä.

Valintoina tämän tapahtuessa näen Trainin jenkeiltä ja Nuken ausseilta. Ratkaisijana oletan perinteistä Dust2:sta.

cs:go pelivihje: 100 Thieves – gen.g

Vaikkakin kartat saattavat tarjota yllätyksiä niin ennakkosuosikista ei silti ole epäillystä. Gen.G kerroin laski runsaasti yön aikana, mutta se on yhä erittäin pelattava. Viime turnauksen tuloksia ja viimeaikaista virettä ylipäätään katsoen ei pitäisi olla kahta sanaa siitä, että viekö Gen.G pelin tänään.

Pelivihje: Gen.G
Kerroin: 1.75 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
Dreamhackin virallinen Twitch-kanava 
Aika: 22:10 
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia