CS:GO: IEM Katowice: Liquid - Vitality
Kirjoittanut Teemu
CS:GO Vihje

E-vedonlyönti.com palaa pienen tauon jälkeen CS:GO vedonlyöntiuurnille European Development Championship Season 2 turnauksen parissa. Tämä B-tason turnaus starttasi 5. helmikuuta kerrasta poikki periaatteella pelattavilla alkulohkon otteluilla. Keskiviikkona 10. helmikuuta turnauksessa on luvassa kaksi C-lohkon ottelua, kun K23 sekä Izako Boars ottavat toisistaan mittaa kello 13:00 alkavassa ottelussa ja heti sen perään on luvassa kello 14:00 alkaen Movistar RidersSinners. Me pureudumme vetovihjeessämme otteluista ensimmäiseen.

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä >>

K23 on hallitseva mestari, Izako Boarsilla parempi pelituntuma

Kazakstanilainen CS:GO joukkue K23 voitti EDCS Season 1:n ja joukkue starttaa näin ollen tähän turnaukseen hallitsevana mestarina. HLTV-rankingissa sijalla 53. keikkuva joukkue pelasi lähes täydellisen turnauksen, sillä joukkue vei pokaalin nimiinsä map differencellä 8-1. K23 kovuuden turnauksessa sai kokea muun muassa maailman TOP 30:ssa olevat SAW sekä Movistar Riders. K23 lähteekin tähän otteluun Izako Boarsia vastaan kertoimien valossa ennakkosuosikkina mutta joukkueen edellinen ottelu on nimenomaan edellisen turnauksen finaali niinkin kaukaa kuin joulukuun 20. päivältä.

Puolainen Izako Boars tuli varmasti aivan hetki sitten tutuksi monelle suomalaiselle, kun joukkue kohtasi tämän kuun alussa täysin uudistuneen ENCE:n. Izako Boars jäi tuossa ottelussa ENCE:n jalkoihin lukemin 0-2. Villisikalauma on ollut tämän vuoden puolella varsin aktiivinen joukkue ja puolalaisilla on takanaan jo peräti 11 ottelua. Joukkueen saldo otteluissa on varsin mukava, sillä tappioita on kertynyt vain kolme ja kaikki ovat tulleet varsin koville joukkueille kuten ENCE, EXTREMUM (ex-100 Thieves) sekä viimeksi Snow Sweet Snow turnauksessa GODSENT:lle.

Boars tekee vahvaa nousua rankingissa:

cs:go pelivihje: K23 – Izako Boars

Kuten todettua niin kazakstanilais-venäläinen K23 on tämän ottelun ennakkosuosikki ja European Development Championshipin hallitseva mestari. Izako Boars on kuitenkin vastustajiaan paremmin rankattu sekä huomattavasti paremmalla pelituntumalla varustettu jengi.

K23 ilmoitti tammikuun puolivälin jälkeen hankkineensa kokoonpanoon kaksi uuttaa pelaajaa, kun Dauren ”⁠AdreN⁠” Kystaubayev ja Petr ”⁠fame⁠” Bolyshev liittyivät remmiin. 31-vuotias AdreN on todellinen veteraani ja vuoden 2017 Major-voittaja sekä MVP. Mies ei kuitenkaan ole pelannut lähes puoleen vuoteen kilpajoukkueessa ja myös famen edellisestä pelistä on yli kuukausi. Me lähdemme tässä ottelussa Izako Boarsin kelkkaan, sillä uskomme K23:n olevan nukuksissa eikä BO1 ottelu anna armoa jos pelaajat eivät ole heti alussa hereillä.

Pelivihje: Izako Boars voittaa
Kerroin: 2.20 24Bettle
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä >>

Turnauksen virallinen Twitch-kanava
Aika: 13:00
Kieli: Englanti

LUE MUUT CS:GO VIHJEET >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia