CS:GO - ESL One: Road to Rio: Astralis - G2
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Illan Road to Rio: Europen toisessa ylemmän kaavion puolivälierässä yhteen ottavat ranskalainen G2 ja tanskalainen Astralis. A-lohkossa tanskalaiset nappasivat tiukan lohkovoiton oltuaan tasapisteissä ruotsalaisen NiP:n kanssa 18 pisteessä. Voitto keskinäisestä kohtaamisesta kuitenkin ratkaisi lohkovoiton ja varmisti etteivät tanskalaiset joudu pelaamaan tappiotonta FaZea vastaan. G2 taas päätti matkansa B-lohkossa kahteentoista pisteeseen joka riitti toiseen sijaan tanskalaisen Northin ja ruotsalaisen GODSENTin edelle.

Häviäjä ei ole tänään ulkona vaan kohtaa Northin kaataneen ranskalaisen Hereticsin alemman kaavion puolivälierässä heti huomenna

PYSTYVÄTKÖ RANSKALAISET PARANTAMAAN TÄRKEILLÄ HETKILLÄ?

Ranskalaisten karsinnat alkoivat hyvin ja 0-2 tappio FaZelle toisella kierroksella oli jopa lähellä mennä päinvastoin ranskalaisten hyväksi. Tappiot flopanneelle mousesportsille ja viimeisellä kierroksella Northille löivät kuitenkin tiimin todelliseen kiipeliin.

Kenny ”kennyS” Schrub on ollut jälleen hyvässä vireessä koko turnauksen ja useimmissa peleissä muukin tiimi on suorittanut odotetusti. Muutamassa kamppailussa muu tiimi on kuitenkin jättänyt kennySn täysin yksin ja tämä ei ole jättänyt ranskalaisille mitään mahdollisuuksia peleissä. North ja mousesports tappioissa varsinkin Nemanja ”huNter” Kovač jota pidetään tämän vuoden yhtenä parhaimmista pelaajista oli täysin varjo itsestään.

Pelin tason on pitänyt parantua tänään huomattavasti ja Astralista vastaan samanlaisia nukahtamisia yksilöiltä ei saada nähdä.

vieläkö tanskalaisten koneessa riittää?

Astralis oli maailman neljästä parhaasta tiimistä ainoa joka eteni jatkoon ja muutakaan heiltä ei voitu tietenkään olettaa. Toisella kierroksella kärsitty 1-2 tappio ruotsalaiselle fnaticille ei kauaa tiimin mieltä painanut ja muutamaa tiukkaa karttaa lukuunottamatta oli miltei pysäyttämätön.

Suomalaisella ENCEllä oli viimeisellä kierroksella mahdollisuus viedä sarja jopa 2-0 nimiinsä vakuuttavan comebackin jälkeen ensimmäisessä kartassa 5-10 tappioasemasta. Jatkoajalla tanskalaiset kuitenkin karkasivat ja toisen kartan voitosta huolimatta eivät suomalaiset enempää vaivanneet tanskalaisia jotka nappasivat alkulohkon kuudennen voittonsa.

Tanskalaisilta ei oikeastaan voi nostaa esiin vain yhtä hyvää suorittajaa sillä koko tiimiltä on nähty erittäin vahvoja otteita koko turnauksen ajan. Nicolai ”device” Reedtzillä tulee varmasti olemaan tänään kädet täynnä kennyS:n kanssa, mutta tänään todennäköisesti peli ratkeaa muiden ranskalaisten suoritukseen.

nähdäänkö kartoissa yllätyksiä?

Ainoastaan tiimien permabannit ovat tänään poissa pöydältä tänään ja ne ovat Overpass sekä Mirage. Muuten tiimit ovatkin melko tasaisia muissa kartoissa, mutta muutama löytyy jotka tiimejä suosivat.

G2:lta odotan valintana Vertigoa jossa he ovat olleet pysäyttämättömiä viime aikoina ja Astralikselta Dust2:sta. Ratkaisijana on todennäköisimmin aina viihdyttävä Inferno.

cs:go pelivihje: astralis – g2

Ei ole epäillystäkään siitä etteikö Astralis olisi peliin lähdettäessä ennakkosuosikki. Ranskalaiset ovat kuitenkin ennenkin horjuttaneet maailman parhaita ja heikohko lohkovaihe on varmasti jo jäänyt unholaan. Kartat tasoittavat myös peliä huomattavasti ja tänään luvassa on varmasti tiukka peli. Suoraan voittoon asti ei G2:lla välttämättä riitä, mutta on hyvin epätodennäköistä ettei tänään mentäisi kolmanteen karttaan asti ratkomaan voittajaa.

Pelivihje: Kartat: Yli 2.5
Kerroin: 2.15 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL virallinen Twitch-kanava
Aika: 21:00
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia