CS:GO - ESL One: Road to Rio: ENCE - Complexity
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Keskiviikkoiltana suomalaisille on taas luvassa jännitystä Road to Rio -turnauksessa. Turnauksessa vaihtelevasti pelannut suomalainen ENCE koittaa päästä taas voittojen makuun, kun vastaan asettuu yhdysvaltalais-eurooppalainen Complexity. Ottelusta ei tule puuttumaan viihdearvoa eikä vaarallisia tilanteita, sillä molempien joukkueden peli on hyvin sekavaa ja arvaamatonta. Molemmat joukkueet pitävät myös tällä hetkellä perää A-lohkossa.

ENCEN OTTEISSA POSITIIVISIä VÄLÄYKSIÄ!

Encen pelit turnauksessa ovat olleet ailahtelevia, kun kolmesta ottelusta saldona on yksi voitto ja kaksi tappiota. Turnauksen ensimmäisen pelin voitto maailmanlistan 1. joukkueesta Fnaticista numeroin 2-0 oli suuri yllätys. Seuraavassa pelissä ENCE oli aivan unessa kun häviö tuli samoin lukemin, oletetusti paljon heikompaa ranskalaista Hereticsiä vastaan.

ENCEn turnauksen kolmas ottelu käytiin eilen ruotsalaista Ninjas in Pyjamasia vastaan ja tuloksena oli katkera 1-2 tappio. Ottelu antoi silti uskoa suomalaisten tekemiseen varsinkin kahdessa ensimmäisessä kartassa. ENCE oli lähellä voittaa oman karttavalintansa Trainin, mutta jatkoajalla ruotsalaiset veivät pitemmän korren. Edes hyvässä vireessä turnauksessa olleen Aleksi”allu”Jallin 40 tapon peli ei riittänyt kartan voittoon. ENCE pystyi kuitenkin tuomaan itsensä vielä otteluun mukaan voittaessaan ninjojen karttavalinnan Overpassin. Tämä luo myös uskoa ENCEn iskukykyyn tämän illan ottelussa.

Miikka”suNny”Kempin otettua ENCEn IGL-rooli on ”allun” AWP pelaaminen muuttunut paljon vapaammaksi ja pirteammän näköiseksi. Koko joukkueen täytyy olla tänään valmiina pelaamaan parasta peliään ”allun” ohella, sillä vastustaja tulee olemaan hyvin tulivoimainen ja yllätyksellinen.

COMPLEXITYLLÄ PAIKKA KATKAISTA TAPPIOPUTKI?

Amerikkalais-eurooppalaisen Complexityn pelit turnauksessa eivät varmasti ole menneet joukkueen suunnitelmien mukaan. Joukkue on hävinnyt kaikki kolme pelaamaansa ottelua ja pitääkin näin ollen A-lohkon viimestä sijaa hallussaan. Ottelujen tulokset eivät silti kerro joukkueesta kaikkea, sillä Complexity on todella tulivoimainen nippu ja pystyy haastamaan parhaana päivänään joukkueen kuin joukkueen.

Complexityn ongelmana on ollut turnauksessa otteluiden loput ja tiukassa paikassa paineensietokyky. Joukkue on pystynyt voittamaan yksittäisiä karttoja maailmanluokan joukkueilta, kuten Astralis ja Vitality, mutta rahkeet eivät ole riittäneet otteluiden voittamiseen. Eilisillan ottelussa Hereticsia vastaan oli Complexitylle odotettavissa voitto, mutta tulosta ei silti tullut. Ottelu lipuikin joukkueen käsistä ikävästi viimeisen kartan jatkoajalla.

Complexity tulee tänään peliin varmasti todella nälkäisenä ja voitontahtoisena. Tämä voi olla joukkueelle joko etu tai paineita tuova tekijä. Faktana on kuitenkin se, että joukkueen tulivoima on maailmanluokkaa. Esimerkiksi joukkueen nuorukaista 16-vuotiasta Owen”oBo”Schlatteria on hyvä pitää silmällä niin kotikatsomoissa kuin ENCEn pelaajienkin serverillä.

KARTTAVALINNOILLA ETUA VAI EI?

Karttavalinnoilla voidaan oletetusti tehdä tasaisessa ottelussa etua suuntaan jos toiseenkin. Ottelun karttapoistot tulevat kuitenkin noudattelemaan mitä luultavimmin joukkueille tuttua kaavaa, kun Complexity poistaa oletettavasti molempien joukkueiden inhokkikartan Vertigon. ENCE puolestaan tulee poistamaan joko Miragen tai heillä todella huonosti sujuneen Nuken. Pelattaviksi kartoiksi Complexityn uskotaan valitsevan Nuken tai Miragen riipuen siitä, kumman suomalaiset poistavat. Encen valintana tullaan oletetusti näkemään junamaa eli Train.

CS:GO PELIVIHJE: ENCE – COMPLEXITY

Illan ottelusta povataan tasaista, vaikka vedonlyöntiyhtiöt ovat laittaneet ENCEn kertoimien valossa altavastaajaksi. Uskomme kuitenkin, että suomalaisten kokemus sekä hyvät otteet tässä turnauksessa, siivittävät heidät tänään voittojen tielle. Karttavalinnoista kumpikaan joukkue ei saa suurta etua ja näemme tämänkin olevan positiivinen asia ENCE:lle. Tänään lähdetään siis pelaamaan ENCEn voittoa moneyline kohteella!

Pelivihje: ENCE ML
Kerroin: 2,08  Olybet
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
ESL virallinen Twitch-kanava
ESL toinen Twitch-kanava
Aika: 19:30
Kieli: Englanti

HUOM! Älä missaa! E-vedonlyonti Exclusive kampanja käynnissä Olybetin kanssa. Tsekkaa täällä!

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia