CS:GO - ESL One: Road to Rio: Cloud9 - Evil geniuses
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Välipäivän jälkeinen vilkas ottelutäyteinen päivä Road to Rio -turnauksessa päättyy jälleen peleihin ison veden toisella puolen, kun vastakkain asettuu amerikkalaisjoukkueet Cloud9 ja Evil Geniuses. Joukkueet löytyvät B-lohkon peräkkäisiltä sijoilta neljä ja viisi.

onko cloud9 valmis haastamaan altavastaajana?

Yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla turnauksensa aloittanut Cloud9 on pelannut kohtalaisesti. Kaksikin voittoa olisi ollut otettavissa, mutta ensimmäisessä ottelussa oli hieman käynnistymisvaikeuksia paperilla hieman heikompaa Triumphia vastaan. Ensimmäinen ottelu meni lopulta kolmen kartan jälkeen 2-1.

Toisessa ottelussa ailahtelut jatkuivat, mutta C9 kaivoi voiton kuitenkin taas kolmeen karttaan venyneessä pelissä lukemin 2-1. Tässä toisessa ottelussa pelaajista nousi esiin Josh ”oSee” Ohm, joka laittoi vakuuttavat 68 frägiä tauluun ja oli joukkueensa eniten tappoja kerännyt pelaaja.

Cloud9 on tuttu joukkue suomalaisille katsojille, jotka ovat HAVUa seuranneet, sillä C9 pelasi vastikää päättyneessä Flashpoint 1-turnauksen pudotuspelivaiheessa suomalaisia vastaan. Tämä ottelu meni tuolloin selkeästi suomalaisille lukemin 2-0. Jos HAVUn tai muut kärkijoukkueet ovat sinulle vielä tuntemattomia, niin voit lukea joukkue-esittelyt täältä!

Tämän illan ottelussa vastassa on ensimmäinen erittäin kova joukkue, jonka ennen maailman kärkitiimeihin lukeutunut Cloud9 kohtaa. Tänään vaaditaan erityistä venymistä, jotta edes karttavoitto olisi mahdollinen.

suorittaako evil geniuses omalla tasollaan?

HLTV:n listan sijalta seitsemän löytyvä EG lähtee tämän illan otteluun ennakkosuosikkina kertoimien mukaan. Turnaus on alkanut heidän osaltaan hyvin, vaikka turnaus on heilläkin alkanut yhdellä voitolla ja yhdellä häviöllä. Voitto tuli helposti turnauksen avauspelissä kanadalaista Orglessia vastaan, joka ilmoitti juuri poistuvansa kesken turnauksen.

Tappion EG koki toisessa pelissään Australian parhaalle joukkueelle 100 Thievesillle kolmen kartan jälkeen lukemin 2-1. Voitettuaan ensimmäisen kartan amerikkalaiset menettivät pelin otteen täysin ja kaksi seuraavaa karttaa meni suhteellisen ylivoimaisesti australialaisille.

Tänään ”pahojen nerojen” ottelussa vastus on edellistä heikompi, mutta tämä ei tarkoita sitä, että helppo ottelu olisi tulossa. Takki auki ei kuitenkaan kannata peliin lähteä, sillä parhaimmillaan Cloud9 pystyy yllättämään itseään parempia joukkueita.

pystyykö cloud9 hyödyntämään karttavalikoimaansa?

Karttavalinnat tämän illan mielenkiintoiseen otteluun tulee olemaan arvoitukselliset. Inhokkikartat molemmilta joukkueilta löytyy – Cloud9 instabännää jo tutusti Miragen, kun taas Evil Geniuses poistaa pelistä heidän inhokkinsa Overpassin.

Karttapooli on tilastollisesti Cloud9 puolella, mutta on huomioitava, että he ovat pelanneet heikoimpia joukkueita vastaan. C9:llä on kuitenkin helppo valinta tänään ja se on Dust2, koska ovat siinä kaikilta osin kokeneempia.

Evil Geniuses:n karttavalinta on mielenkiintoinen, sillä heidän suosikkinsa ovat olleet voitollisia karttoja myös illan vastustajalle. Näin ollen yllätysmahdollisuus voisi olla Nuke kartassa, joka ei ole ollut hyvä oikein kummallekaan. EG voisi kuitenkin sitä kautta kääntää tarvittaessa ottelun momentumia.

Kolmanneksi kartaksi jätetään Inferno, joka on molemmille joukkueille suosiollinen.

CS:GO PELIVIHJE: Cloud9 – evil geniuses

Illan otteluun pelivihje on Cloud9 +1.5 karttatasoituksella. Perusteluna pelikohteelle on se, että Cloud9 on ennakkosuosikki voittamaan oman valintansa, mutta ei voi poislukea mahdollisuutta voittaa myös Evil Geniusesin karttavalintaa. Tästä syystä tasoitusveto on varmempi kuin yli 2.5 karttaa, jossa kerroin on toki hieman korkeampi.

Pelivihje: Cloud9 +1.5 karttaa 
Kerroin: 1.80 Betway
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
ESL virallinen Twitch-kanava
ESL toinen Twitch-kanava
Aika: 23:00
Kieli: Englanti

HUOM! Älä missaa! E-vedonlyonti Exclusive kampanja käynnissä Olybetin kanssa. Tsekkaa täällä!

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia