CS:GO IEM Katowice: Gambit - NaVi
Kirjoittanut Teemu
CS:GO Vihje

IEM Katowice 2021 on menossa vääjäämättä kohti ratkaisuaan ja tänään serverillä nähdään kaksi neljännesvälieräottelua. Otetaan vihjeeseen käsittelyyn otteluista ensimmäinen Gambit – Natus Vincere. Viidestä edellisestä ottelusta neljä voittanut Gambit on ehkä pienoinen yllättäjä ja kysymys kuuluu, että vieläkö joukkueen paukut riittävät suuren ja mahtavan NaVi:n kaatoon?

LUNASTA BONARI UUTEEN 24BETTLEEN – PYSTYT KOTIUTTAMAAN JO KESKEN KIERRÄTYKSEN! – MGA LISENSSI – LUNASTA 100% BONARI TÄÄLTÄ >>

Gambit yllätysvalmis – navi aina vahva

Gambit aloitti vuoden 2021 todella räväkästi, kun joukkue voitti Vulkan Fight Seriesin ja 22 500$ palkintopotin ilman ainuttakaan karttatappiota. Gambit pieksi turnauksessa Winstriken, Nemigan, ja Sinnersin. Tuon turnauksen jälkeen tuli vähän heikompi vaihe ja muun muassa tämä turnaus starttasi tappiolla Evil Geniusesille mutta sen jälkeen rivi on ollut voitokas, kun mousesports, Heroic ja G2 on jäänyt venäläisten jalkoihin. Isossa kuvassa Gambit on voittanut 15 ottelua edellisestä 18:sta ja siitä lähtien kuin joukkueen nykyinen kokoonpano on ollut voimissaan (marraskuu 2020) joukkue on pelannut 68 karttaa ja voittanut niistä huimat 53. Gambit on lentänyt pitkään niin sanotusti tutkan alla, kun joukkue ei ole ollut mukana aktiivisesti A-tason turnauksessa mutta IEM Katowicin perusteella Gambitin voidaan olettaa olevan vuonna 2021 tuttu näky isoissa turnauksissa. NaVi:n kaataminen saattaisi saada jopa pari kutsukirjettä postiin.

sh1ro ollut tähän mennessä turnauksen toiseksi paras pelaaja ratingilla 1.34

Natus Vincerellä olisi hyvät mahdollisuudet napata HLTV-rankingin ykköstontti voittamalla tämä turnaus ennen Astralista. NaVi aloitti Gambitin tavoin kauden vahvasti, kun joukkue voitti ensin BLAST Premier Global Final 2020 turnauksen ja sijoittui kärkipaikoille Blast Premier Groups 2021 otteluissa voittaen muun muassa FaZe:n sekä Astraliksen. Tässä turnauksessa joukkue on voittanut Virtus.pro:n sekä FURIA:n mutta hävinnyt Liquidille. Joulukuusta 2020 alkaen joukkue on pelannut 34 kartta ja voittanut niistä 24, edellisestä 11 ottelusta NaVi on voittanut 10. Joukkueen paras pelaaja on vähemmän yllättäen ollut s1mple ratingilla 1.36.

CS:GO PELIVIHJE: gambit – natus vincere

NaVi on tämän ottelun ennakkosuosikki ja me myös meidän näkemyksemme mukaan ottelun todennäköinen voittaja. Gambit on vahvassa vireessä ja joukkueella on loistava nuori kokoonpano. Pelaajat ovat kuitenkin vielä kokemattomia tämänkaltaisissa isoissa otteluissa missä mitataan henkistä kanttia. Pidämme kuitenkin erittäin todennäköisenä, että Gambit tekee ottelusta hankalan NaVi:lle varastamalla kartan. Gambitin win rate Miragessa on kova 90% ja joukkue on siellä viiden kartan voittoputkessa, myös Train (86%) ja Vertigo (85%) ovat Gambitilla vahvoja, vaikka joukkueen first pick on Overpass (80%). Joten eiköhän Gambit puske pelin jännäksi ja ottelu ratkeaa vasta kolmannessa kartassa.

Pelivihje: Over 2.5 maps
Kerroin: 2.11 Olybet
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä >>

Telia Esports Series Twitch-kanava
Aika: 16:00
Kieli: Suomi

LUE MUUT CS:GO VIHJEET >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia