CS:GO: IEM Katowice: Liquid - Vitality
Kirjoittanut Teemu
CS:GO Vihje

CS:GO turnaus IEM Katowice etenee vääjäämättä kohti ratkaisuotteluita ja lauantaina 20. helmikuuta pelataan B-lohkossa iso ottelu kun yläkaavion semifinaaleissa toisistaan mittaa ottavat Liquid sekä Vitality. Vedonlyöntisivustot nostavat Vitalityn tämän ottelun ennakkosuosikiksi mutta Liquid on ollut varsin vahva edellisissä otteluissa.

LUNASTA BONARI UUTEEN 24BETTLEEN – PYSTYT KOTIUTTAMAAN JO KESKEN KIERRÄTYKSEN! – MGA LISENSSI – LUNASTA 100% BONARI TÄÄLTÄ >>

Fallen syttyi saatuaan IGL-roolin

Yksi alkuvuoden puhutuimmista siirroista CS:n parissa on ollut luonnollisesti brassiveteraani Gabriel ”FalleN” Toledon siirtyminen Liquidin riveihin. FalleN:n liittyminen jenkkiorganisaatioon oli iso siirto ja vetomarkkinat sekä Liquid-fanit odottivat joukkueelta helppoa voittokulkua FalleN:n kanssa. FalleN ei kuitenkaan saanut heti itselleen pelinjohtajan roolia vaan tuota työtä jatkoi Jake ”⁠Stewie2K⁠” Yip eikä homma ottanut toimiakseen. Joukkueelle irtosi seitsemään ensimmäiseen otteluun brasilialaisen kanssa vain kolme voittoa eikä matka jatkanut BLAST Premier Springissä kolmea ottelua pidemmälle, kiitos kahden tappion FaZe:lle yhteislukemin 4-0 ja kierroslukemin 60 – 38.  

Liquid vaihtoi FalleN:n, odotetusti, IGL:n rooliin IEM Katowicen Play-In vaiheeseen ja tämän jälkeen joukkue on voittanut kolme ottelua putkeen. Edellisessä ottelussa Liquid sai koston FaZe:a vastaan 0-2 voitolla (Mirage 11-16, Nuke 6-16). FalleN nappasi ottelussa nimiinsä eniten frageja (50), aiheutti eniten damagea (102.4) sekä pelasi parhaalla ratingille (1.67). Onko mies jälleen liekeillä Vitalitya vastaan?

Zywoo kaikki kaikessa Vitalitylle

Kuten jo todettua Vitality lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina, vaikka tilastot eivät juuri mairittele joukkuetta. Vitality on voittanut viidestä edellisestä ottelusta vain yhden ja kymmenestä edellisestä vain neljä. Luvut eivät ehkä ole sellaisia, joita voisi olettaa näkevänsä HLTV-rankingin kolmoselta? Vaikka Vitalityn voittotilasto on viime otteluista enemmän punainen kuin vihreä niin ranskalaisenlegioonan kolmen kuukauden voittoprosentti on edelleen plussan puolella lukemalla 64,7%.

Jos FalleN on tällä hetkellä Liquidin tärkein pelaaja niin sitä samaa Vitalitylle on ollut jo pitkään Mathieu ”ZywOo” Herbaut. ZywOo voittaa parhaimillaan otteluita yksinään Vitalitylle ja jos miehellä ei kulje niin koko joukkue on vaikeuksissa. Vitality oli edellisessä ottelussa paikoitellen vaikeuksissa OG:ta vastaan ja kävi lähes köysissä, kun joukkueen 14-10 johtoasema vaihtui 14-15 tappiotilanteeksi Nukessa. ZyWOo otti kuitenkin 30. rundilla pari merkittävää tappoa ja johdatti joukkonsa jatkoajalla sekä voittoon.

Tässä ranskalaista osaamista 3 vs. 1 tilanteessa:

CS:GO PELIVIHJE: Liquid – vitality

Luvassa on takuulla mielenkiintoinen ottelu ja on lopputulos mikä tahansa niin pelillisesti tässä riittää varmasti seurattavaa. Mitkä mapit pelataan ja entä kumpi AWP-sankareista niittää enemmän pelaajia, FalleN vai ZyWOo? Yksi asia on kuitenkin varma ja se on fakta että Liquidin voitolle tarjottavat yli 2.50 kertoimet ovat yksinkertaisesti liian hyviä sivuutettavaksi! H2H-tilastot ovat ottelun alla 5-1-7, olisvatko voitot jopa tasan 7-7 tämän ottelun jälkeen?

Pelivihje: Liquid voittaa
Kerroin: 2.57 Olybet
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä >>

ESL TV Twitch-kanava
Aika: 16:30
Kieli: Englanti

LUE MUUT CS:GO VIHJEET >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia