ESL Pro League: Natus Vincere - fnatic
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

B-lohko on selvinnyt viidennelle kierrokselle ja ykkössijasta taistelu saattaa ratketa tähän peliin venäläisen Natus Vinceren ja ruotsalaisen fnaticin välillä. Fnatic on tällä hetkellä lohkon kärjessä yhdeksällä pisteellä, kun taas NaVi löytyy toisiksi viimeisenä kuudella pisteellä.

NaVin aloitus turnauksessa ei ollut vakuuttava, mutta tiimi on nyt onnistunut kääntämään virettään napattuaan kaksi perättäistä voittoa venäläisestä forZesta ja Complexitysta. Jälkimmäinen pelattiin eilen myöhäisillasta ja tarjosi perinteistä NaVia katsojille. Aleksandr ”s1mple” Kostyliev ja Denis ”electronic” Sharipov tykittivät täysiä ja Complexity ei kaksikkoa pystynyt pysäyttämään. Venäläiset nappasivat lopulta 2-1 voiton (14-16, 16-8, 16-12), mutta tuloksesta huolimatta pelissä on yhä parannettavaa. Ilya ”Perfecto” Zalutskiy on kyntänyt koko turnauksen urakalla ja löytynyt nyt jokaisen sarjan jälkeen selvästi tiimin pohjalta. Complexitya vastaan tämä ei kuitenkaan ollut ongelma kiitos s1mplen ja electronicin, mutta pelin tason pitää nousta näissä ratkaisevissa kamppailuissa.

Fnaticin turnaus on edennyt tähän mennessä tasaisessa nousussa, kun avauskierroksen tappion jälkeen tiimi on nyt napsinut itselleen kolme perättäistä voittoa. Viimeisin tuli eilen forZea vastaan ja ruotsalaiset joutuivat melko ahtaalle varsinkin sarjan alussa. Tähän mennessä hyvässä vireessä ollut Freddy ”KRIMZ” Johansson kuitenkin johti tiiminsä ansaittuun 2-1 voittoon (16-14, 7-16, 16-12). ForZella pelaajien tilastot olivat niinkuin NaVilla sarjan jälkeen. Kaksi pelaajaa yrittivät parhaansa mukaan kantaa, mutta muu tiimi laahasi liikaa perässä. NaVi on tunnettu samasta ja tässä voi piillä voiton avaimet fnaticille.

Fnatic tulee varmasti poistamaan Trainin ja NaVi Vertigon. Valintana NaVilta oletan fnaticin hyvän Dust2 suorituksen takia Infernoa ja fnaticilta taas joko Overpassia tai eilisen tapaan Miragea. Ratkasijaksi jäisi edellä mainittu Dust2.

NaVin on pakko voittaa tämä peli, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Jos ruotsalaiset lähtevät pelistä voittajina meinaa tämä sitä, että fnatic varmistaa lohkovoiton ja NaVi jää lohkovaiheeseen. Tasainen peli on varmasti luvassa, mutta NaVi tulee tuntemaan ylimääräistä painetta ja tämä voi sotkea pasmat varsinkin jos fnatic saa vahvan alun peliin. S1mple ei varmasti tule tuottamaan pettymystä tilastollisesti, mutta muu tiimi onkin se minkä taso tulee ratkaisemaan pelin lopulta.

Kolme karttaa on tänään oletus ja Betway tarjoaa tähän kertoimen 1.90. Sitä voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muun Betwayn pelitarjonnan näet täältä.

Peli käynnistyy tiistaina 19:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Aktiivinen keskustelu vihjeistä ja esports-vedonlyönnistä. Matsien liveseuranta, striimit ja skabat löytyy sivustomme sosiaalisen median kanavista.

Liity Telegram-ryhmään tästä

Liity Facebook-ryhmään tästä

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti