Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

ESL Pro League Season 11 Europen kolmas päivä päätetään suomalaisittain kiinnostavalla pelillä, kun A-lohkossa suomalainen ENCE ottaa yhteen ranskalaisen Vitalityn kanssa.

Avauspäivänä ENCE tarjosi tavanomaista suoritustaan ja antoi selvät sävelet tähän kohtaamiseen. Venäläinen Spirit murskasi suomalaiset selvästi 2-0 (16-2, 16-14), kun ENCEn perinteiset ongelmat nostivat jälleen päätään. Tilastollisesti positiiviselle suomalaisista jäänyt oli ainoastaan tiimin IGL Aleksi ”allu” Jalli, kun hänen +/- näytti pelin jälkeen +5. Muu tiimi oli jälleen hyvin vaisu ja varsinkin Sami ”xseveN” Laasanen oli täysin hukassa oman pelinsä kanssa. Tämä ei tietenkään tullut kenellekään yllätyksenä, kun katsoo ENCEn viime turnausten menestystä.

Vitality taas kaatoi suomalaisen Jesse ”zehN” Linjalan edustaman GODSENTin 2-0 (16-14, 16-8) erittäin vauhdikkaan pelin jälkeen. Ranskalaisten tilastollinen ykköstykki oli Cédric ”RpK” Guipouy, mutta esille pitää nostaa 17-vuotias Kévin ”misutaaa” Rabier joka pelasi ensimmäisen virallisen pelinsä Vitalityn riveissä. Kokemattomuus ei näkynyt pelaajasta ollenkaan ja ratkoi useita kierroksia veteraanin tavoin ranskalaisille. Richard ”shox” Papillon oli tilastollisesti positiivisella, mutta ranskalainen on noussut todelliseksi heikoksi lenkiksi Vitalitylle joka tulee tuottamaan ongelmia tiimille tulevaisuudessa jos ei nosta omaa tasoaan.

Kartat ovat tänään isossa roolissa, sillä Vitalitylla löytyy useita karttoja joita tiimi ei pelaa paljoa. Bannina heiltä kuitenkin oletettavasti nähdään viime aikoina Encen ykköskartaksi noussut Train. Ence bannaa perinteisen Vertigon. Vitalitylta Nuke on todennäköinen valinta sillä ranskalaiset ovat erittäin hyviä siinä ja ENCEn menestys on ollut heikkoa. ENCE on tässä kohtaamisessa kuitenkin iso kysymysmerkki valinnaltaan. Inferno meni eilen aivan päin seinää, mutta eipä tiimillä parempaakaan vaihtoehtoa ole. Ratkaisijaksi jää näillä näkymin Mirage.

Kukaan ei epäile pelin voittajaa paitsi ne jotka päättävät pelin kertoimet. Vitality on aivan selvä ennakkosuosikki, mutta ranskalaisten puhdas voitto saa aivan selvää ylikerrointa. Vitality on vahvempi joka osa-alueella ja jos jotain ennennäkemätöntä ei näy niin Vitality tulee nappaamaan turnauksen toisen voittonsa helpohkosti.

Betway tarjoaa Vitalityn -1.5 tulokselle kertoimen 2.00 ja sitä pystyt pelaamaan tästä. ★ ★ ★ ★ ★

Muun Betwayn pelitarjonnan näet täältä.

Peli käynnistyy keskiviikkona 23:00 ja halukkaat voivat seurata suomalaisten peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti