Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen
Suomalainen eurheiluorganisaatio SJ julkisti keskiviikkona viimeisen pelaajansa uudesta CS:GO-kokoonpanostaan.

Juuri ulkoasuaan päivittänyt SJ on siirtynyt CS:GO-joukkueensa osalta hieman nuorempiin pelaajiin. Joukkueen uusi kokoonpano koostuu lähinnä tulevista lupauksista, sillä aikaisemmasta kokoonpanosta ainut pelaaja, joka jäi SJ:n joukkueeseen on 23-vuotias Tony ”arvid” Niemelä. Arvid on pelannut SJ:n kanssa vuodesta 2017 lähtien. SJ:n lisäksi arvid on pelannut useissa suomalaisissa joukkueissa, joihin kuuluu mm. ENCE, jossa arvid pelasi 2016-2017 -vaihteessa.

Arvidia kokoonpanossa täydentää Verneri ”BONA” Junkala, Leevi ”AKE” Kovalainen, Aleksi ”zks” Nissinen ja Joel ”Jelo” Lentonen. Kokoonpanon keski-ikä on 21 luokkaa. AKE, zks ja Jelo ovat varmasti hieman tuntemattomampia suurelle yleisölle, sillä kukaan kolmikosta ei ole pelannut vielä suuressa organisaatiossa.

SJ:n kokoonpano on mielenkiintoinen, sillä joukkueesta löytyy ainakin suomen tasolla paljon tulivoimaa. Mikäli kemiat kohtaavat, voi joukkue olla hyvinkin vaarallinen. Joukkueen AWP-pelaajana toimii varmasti AKE, kun taas Jelo on varmasti joukkueen aggressiivinen rifle-pelaaja.

Lunasta 100% bonari uuteen MGA vedonlyöntisaittiin täältä

SJ osallistuu todennäköisesti alkavan ESEA-kauden Advanced-liigaan. Kyseisestä liigasta seuraava taso on MDL, jossa suurin osa nousevista joukkueista pelaa. MDL:stä voi karsia ESL:n Pro Liigaan, joka on maailman kovatasoisin CS-liiga.

SJ julkistettiin Relog Median ”flagship”- eli kumppanijoukkueeksi. SJ tulee siis kilpailemaan ainakin kuudessa Relog Median turnauksessa vuonna 2021. Mukana kumppanijoukkueina nähdään niinkin kovia joukkueita, kuten Gambit, North, Sprout, Endpoint, HAVU jne. SJ pääsee aloittamaan urakkansa Relog Median turnauksissa heti vuoden alussa, sillä tammikuun ja maaliskuun välillä järjestetään kolme Snow Sweet Snow Cup -turnausta. Ensimmäinen niistä alkaa tammikuun 18. päivä, ja siinä on palkintopotissa 100 000 dollaria.

Jaa:

lisää samankaltaisia