CS:GO - ESL One: Road to Rio: NiP - ENCE
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Päivän ensimmäisessä A-lohkon kamppailussa nähdään suomalaisväriä, kun suomalainen ENCE ottaa yhteen ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin kanssa. Ruotsalaiset pitävät tällä hetkellä lohkon ykkössijaa hallussaan kahdella voitolla ja ENCE on kuudentena yhdellä voitolla.

MINKÄ VIREEN ENCE NÄHDÄÄN TÄNÄÄN?

ENCE on jo pidempään tarjonnut kyseenalaisia tuloksia ja tämä turnaus on jatkanut tuttua kaavaa. Turnauksen avausottelussaan suomalaiset kaatoivat fnaticin puhtaasti 2-0 (16-14, 16-13) pelissä josta moni ei olettanut suomalaisilta tulosta. Tiimin tehokkaimpana hääri Aleksi ”allu” Jalli joka siirtyi vain vähän aikaa sitten pois tiimin pelinsisäisen johtajan roolista.

Seuraavana vastaan asettui ranskalainen Heretics ja monet olettivat suomalaisten ottavan jatkoa avausottelun tulokselle. Vanha tuttu ENCE kuitenkin nosti jälleen päätään ja ainoa jota tuntui kiinnostavan oli Jere ”sergej” Salo joka oli lopulta ainoa positiivisille tilastoille päässyt suomalainen. Ranskalaiset hoitivat pelin puhtaasti 2-0 (16-5, 16-6) Bryan ”Maka” Candan, Fabien ”kioShiMa” Fieyn ja Nabil ”Nivera” Benrlitomin johtamina.

jatkavatko ruotsalaiset samalla ilmeellä?

Ninjat ovat aloittaneet turnauksen hyvin vahvasti ja avausottelussa ranskalaista Vitalitya vastaan Mathieu ”ZywOo” Herbautin jäätävät otteet eivät riittäneet horjuttamaan ruotsalalaisia. Avauskartan nuorukainen pystyi vääntämään miltei yksin ranskalaisten hyväksi, mutta seuraavissa kartoissa Tim ”nawwk” Jonasson poimi tiiminsä harteilleen ja varmisti avauspisteet ruotsalaisille 2-1 (14-16, 16-12, 16-4) voitolla.

Seuraavassa pelissään uusi sukupolvi kohtasi vanhan, kun NiP kohtasi ruotsalaisen Dignitaksen. Dignitaksen kokoonpanosta löytyvät vuosien saatossa menestystä keränneet NiP legendat Patrik ”f0rest” Lindberg, Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund, Adam ”friberg” Friberg ja Richard ”Xizt” Landström. NiP ei kuitenkaan armoa antanut ja jyräsi melko esteettä puhtaaseen 2-0 voittoon (16-9, 16-4).

Iso parannus ruotsalaisilla tähän turnaukseen tultaessa on ollut, että tiimi ei lepää enää pelkästään Nicolas ”Plopski” Gonzalez Zamoran huippusuoritusten varassa vaan muukin tiimi ottaa roolia tarvittaessa.

kartat noudattavat edellisen kohtaamisen kaavaa?

ENCE ei tule tänään ainakaan karttaetua saamaan, sillä tiimin bannatessa Vertigon jättää tämä auki ninjoille Overpassin jossa ruotsalaiset jyräsivät viimeksi 16-4. Ninjoilta nähdään jälleen tuttu Dust2 bannina. Infernossa ENCE nousi viimeksi voittajana ja tarjosi ninjoille heidän ensimmäisen tappionsa siinä hetkeen. Oletettavasti tänään suomalaiset päätyvät samaan valintaan ja ratkaisijaksi jää jälleen Train.

CS:GO Pelivihje: nip – ence

Paperilla NiP on ennakkosuosikki peliin lähtiessä. ENCE on kuitenkin viime aikoina onnistunut tuottamaan ongelmia isommille tiimeille. Ninjat tulevat varmasti hoitamaan oman karttavalintansa, mutta suomalaisilla on viime kerran tapaan todellinen mahdollisuus vääntää itselleen vähintään yksi kartta. Lähdetään siis jännittämään kolmea karttaa joten toivotaan pelin olevan tarpeeksi hyvää vastustajaa vastaan, jotta muukin ENCE sergej:n lisäksi päättää saapua peleille.

Pelivihje: Kartat: Over 2.5
Kerroin: 1.95 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL virallinen Twitch-kanava
Aika: 19:30
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia