Täältä löydät luotettavat vedonlyöntisivustot ja parhaat VEdonlyöntibonukset SEKÄ ilmaisvedot esports vedonlyöntiin. LYÖ VETOA CS:GO encen ja havun otteluiSTA PARHAILLA KERTOIMILLA JA BONUKSILLA.


E-vedonlyonti.com esittelee parhaat, testatut ja pelaajan kannalta edullisimmat bonukset vedonlyöntiin netissä. Tiimimme seuloo uudet pelisivustot läpi, jotta voimme tarjota vain parhaat vedonlyöntivustot 2021 lukijoillemme. Voit todella luottaa siihen, että listamme vedonlyöntibonukset ovat luotettavia ja toimivia, ja ne kannattaa ehdottomasti hyödyntää vedonlyönnissä.

Kaikissa tarjoamissamme vedonlyöntibonuksissa pystyt pelaamaan eSports ja e-urheilu kohteita – voit lyödä vetoa ENCE:n ja HAVU:n peleistä vedonlyöntimarkkinoiden parhailla kertoimilla. Voit myös lyödä vetoa eSportsin eri peleistä (GSGO, PUGB, fortnite, overwatch, LoL jne).

Veikkaus – ja vedonlyöntibonuksia riittää joka sormelle, mutta me tarjoamme vain parhaat bonukset, ja ne kaikki ovat rahanarvoisia etuja vedonlyöjälle. Lue vedonlyöntisivustojen esittelyt alta ja nappaa houkuttelevin bonus talteen!

Millaisia vedonlyöntibonuksia on?

Vedonlyöntibonuksia on paljon erilaisia. Vedonlyöntisivustot tarjoavat asiakkailleen ilmaista tai riskitöntä pelirahaa erilaisin vedonlyöntibonuksin. Bonuksia vedonlyöntiin ovat esimerkiksi riskitön veto, ilmaisveto, talletusbonus sekä korotetut kertoimet. Vedonlyöjä pääsee valitsemaan mahtavasta tarjonnasta itselleen maistuvimmat tarjoukset.

Vedonlyöntisivut tarjoavat huikeita bonuksia uusien asiakkaiden lisäksi myös vanhoille asiakkailleen. Vedonlyöntisivustojen kilpailu on kovaa, ja siksi tarjoukset ovat monesti toinen toistaan kovempia. Lisäksi muita, tosin hieman harvemmin käytettyjä bonuksia ovat esimerkiksi mobiilibonus ja cashback, joka on käteispalautus hävittyjen rahojen johdosta. Saat siis esimerkiksi 10% käteispalautuksen hävittyäsi talletuksesi.

Miksi vedonlyöntibonuksia tarjotaan, ja kannattaako vedonlyöntibonukset hyödyntää?

Vedonlyöntisivustojen kilpailu asiakkaista on todella kovaa, peliyhtiöt haalivat asiakkaita juurikin erilaisten bonusten, tarjousten ja kampanjoiden avulla. Vedonlyöntialan kilpailutilanteen takia, vedonlyöjä saa toinen toistaan parempia tarjouksia nokkansa eteen, mistä valita parhaan bonuksen. Kannattaa aina tutustua bonuksien ehtoihin, ja valita boostia pelikassaan parhailla ehdoilla.

Monille pelaajille tulee yllätyksenä, että vedonlyöntibonukset sisältävät kierrätysehdon. Bonusta ei kuitenkaan kannata vieroksua ehtojen takia, sillä se on peruskäytäntö ja ehdot ovat täytettävissä melko vähällä ponnistelulla. Kierrätysehdoissa on myös todella paljon kilpailua, joten nekin ovat toinen toistaan helpompia.

Esimerkiksi Olybet tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 100% talletusbonuksen aina 100€ saakka! Talletusbonus (talletus + bonus) tulee kierrättää 10 kertaa, ja minimikerroin tulee olla 1,60. Kierrätysehdot eivät ole siis todellakaan kohtuuttomat. Tämän vuoksi bonukset kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Esimerkin Olybet tuplaa pelikassasi – 100€ talletuksella saat 200€ pelikassan!

Ongelmatapauksissa voit aina ottaa yhteyttä e-vedonlyonti.comiin tai tiedustella Telegram-yhteisöstämme neuvoja ja kokemuksia kaikissa vedonlyöntiin liittyvissä asioissa.

Tarjoukset, kampanjat ja vedonlyöntibonukset vedonlyöntiin

Lähes jokainen vedonlyöntisivusto järjestää tarjouskampanjoita suosittujen tapahtumien ja suurempien otteluiden yhteydessä, esim. esportsin major-turnaukseen tai yksittäiseen kohteeseen voi saada esimerkiksi kerroinboosteria, riskittömiä vetoja, ilmaisvetoja tai muita bonuksia. Siksi kannattaakin suurempien tapahtumien aikaan olla tarkkana ja aktiivisesti selata vedonlyöntisivustot läpi tarjousten ja lisäbonusten varalta. Kaikki rahallinen hyöty kannattaa aina ottaa talteen.

Tervetulobonus

Useimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat uusille pelaajilleen tervetulobonuksen. Kyseinen bonus ei ole ensitalletusbonus, vaikka moni vedonlyöjä niin olettaakin. Tervetulobonuksen pelaaja saa rekisteröityessään vedonlyöntisivuille. Uusi asiakas ei ole siis sidottu tekemään talletusta. Tervetuliaisbonus on useimmiten ilmaiskierroksia, ilmaista pelirahaa, ilmaisveto tai riskitön veto.

Vedonlyöntibonukset > Talletusbonus ja ensitalletusbonus

Tämä on se yleisin vaihtoehto tervetulotarjoukselle, kun avaat pelitilin uudelle vedonlyöntisivustolle. Miltei jokainen vedonlyöntiyhtiö tarjoaa asiakkailleen ensitalletusbonuksen rahana, jonka saa talletuksen päälle, mutta tarjolla on myös ilmaisvetoja tai riskittömiä vetoja. Tämän lisäksi saatat saada kerroinboosterin yhteen kohteeseen tai voitontehostajia nostamaan kuponkisi yhteiskerrointa.

Ensitalletusbonuksen ja talletusbonuksen tarkoitus on tarjota pelaajalle parempi pelikokemus heti alkumetreillä, ja toki myös hankkia uusia asiakkaita sivustolle sekä aktivoida vanhoja asiakkaita pelaamaan. Talletusbonusta käyttäessäsi saat siis talletussumman päälle esimerkiksi 100% bonuksen, jolloin tuplaat pelikassasi – 10€ talletuksella saat 20€ pelirahaa. Ensitalletusbonus tai talletusbonus voi olla sidottu kertatalletukseen, mutta jotkut vedonlyöntisivustot tarjoavat talletusbonuksia ja erilaisia tarjouksia useammallekin talletukselle.

Talletusbonus käytännössä

Talletusbonukset vaihtelevat karkeasti sanottuna 50-400% välillä, mutta yleisin talletusbonus on 100% talletusbonus x summaan asti. Yleensä bonussummat pyörivät 100-200 euron välillä, mutta poikkeuksiakin toki on. Isoimmat, esim. 400% talletusbonukset esiintyvät pienemmissä bonussummissa – 10 euron talletuksella saat 50 euroa pelirahaa.  Talletusbonuksen lunastamiseen on yleensä määritelty myös minimitalletus summa, joka useimmiten pyörii 10-20 euron tietämillä.

Talletusprosentit kertovat, kuinka paljon saat pelikassaan ilmaista rahaa talletuksen päälle. Useimmiten markkinoilla esiintyvä 100% talletusbonus tuo siis 100% lisää rahaa kassaasi suhteessa talletukseesi – 100% talletusbonus siis tuplaa rahasi.

Esimerkki

100% talletusbonus 200 euroon asti tarkoittaa, että 20 euron talletuksella saat 40 euroa pelirahaa – 200 euron maksimitalletusella saat 400 euroa pelirahaa.

  • 50% talletusbonus on puolet lisää talletukseesi
  • 100% tuplaa = kaksinkertaistaa talletuksesi
  • 200% triplaa = kolminkertaistaa talletuksesi
  • jne…

Vedonlyöntibonukset > Ilmaisveto

Ilmaisvedot on nimensä mukaisia bonuksia, joilla pääset lyömään vetoa täysin ilmaiseksi. Ilmaisvetoja tarjotaan usein ilman talletusta, mutta myös talletusten yhteydessä. Vedonlyöntisivustot antavat ilmaisvetoja, jonka pelaaja voi käyttää vapaasti valittaviin kohteisiin, mutta välillä ilmaisveto on kohdettu tiettyyn peliin, sarjaan tai lajiin.

Käytännössä ilmaisveto tarkoittaa, että vedonlyöntiyhtiö antaa ilmaista pelirahaa pelitilillesi. Lojaalit asiakkaat saavat ilmaisvetoja viikottain, erilaiset vip-ohjelmat tuovat sitten jo isompiakin ilmaisvetoja pelaajille.

Ilmaisveto ei yleensä näy pelitilin saldossa, vaan ilmaisveto asetetaan ruksimalla rasti ruutuun, joka näkyy vetokupongilla vetoa lyödessä.
Ilmaisvedot yleensä käytetään kerralla, ja useimmiten voitoista vähennetään panoksen osuus – saat siis nettovoitot itsellesi. Tästä syystä pelaajat hakevat vähän isompia kertoimia ja voittoja, ja onhan kyseessä myös ilmainen raha isomman edun tavoitteluun, jonka vedonlyöntisivusto on antanut kampanjaetuna tai bonuksena.

Ilmaisvedoissa ei yleensä ole kierrätysvaatimusta, tai ainakin se on hyvin minimaalinen.

Ilmaisveto talletuksen yhteydessä

Talletuksen yhteydessä saatu ilmaisveto on yleensä suurempi kuin ilman talletusta saatu. Ilmaisvedon summa voi nousta jopa 100 euroon asti, koska se on usein sidottu talletuksesi määrään.

Ilmaisveto ilman talletusta

Ilmaisvetoja ilman talletusta jaetaan viikottain vedonlyöntisivustojen toimesta. Ilmaisvedon voi saada lojaalisuudesta tai viikottaisista kampanjoista, joita on todella paljon eri yhtiöillä. Nämä ilmaisvedot pyörivät 5-20 euron välillä.

VIP-ohjelmat ovat sitten toki asia erikseen – siellä ilmaisvedot voivat nousta jopa 100-500 euron väliin.

Vedonlyöntibonukset > Riskitön veto

Riskitön veto on yleinen vedonlyöntibonus tai tarjous, minkä vedonlyöntisivusto antaa pelaajalle. Riskitön veto on nimensä mukaisesti riskitön, mutta ei kuitenkaan ilmainen, nimittäin riskitön veto asetetaan oikealla rahalla. Pelitililläsi tulee tällöin olla rahaa, ja tämän vuoksi riskitöntä vetoa ei käytännössäi ole mahdollista saada ilman talletusta, ellei aikaisemmin ole voittanut rahaa esimerkiksi ilmaisvetojen tai ilmaisen pelirahan avulla.

Riskitön veto on kuitenkin nimensä mukaisesti riskitön veto. Vedonlyöjä lyö saamansa riskittömän vedon suuruisen summan johonkin kohteeseen, mikä maksetaan kokonaisuudessaan takaisin, jos veto menee väärin. Toisin sanoen, lyödessäsi 25 euron riskittömän vedon vedonlyöntiin, saat 25 euroa takaisin pelitilillesi kohteen mennessä väärin.

Miksi riskitön veto kannattaa pääsääntöisesti Käyttää?

Riskitön veto on yksi parhaista bonuksista, jolla uusi pelaaja saa mahdollisuuden tutustua vedonlyöntiin. Saat lyödä vetosi ilman häviämisen riskiä. Kokeneemmat vedonlyöjät hakevat yleensä hieman sitä isompaa kalaa riskittömällä vedolla, sillä panoksen saa takaisin, mikäli esimerkiksi rekka = yhdistelmä ei osu. Riskittömällä vedolla voi toki hakea hieman maltillisempaa ja ”varmempaa” kassan kasvatusta, mutta pääsääntöisesti riskitön veto kannattaa käyttää johonkin suurempaan yhdistelmään, sillä pääset hakemaan isoa rahaa riskittömästi.

Riskittömän vedon koukkuna voidaan pitää ehtoja. Ne kannattaa aina lukea, mutta varsinkin, jos olet asettamassa suurta riskitöntä vetoa. Vedonlyöntisivustot saattavat asettaa riskittömän vedon palautukselle kierrätysvaatimuksen. Kierrätysvaatimus vastaa pääsääntöisesti talletusbonuksen kierrätysvaatimusta. Täten ehdoista riippuen, riskitön veto ei välttämättä olekaan niin riskitön, sillä vedon hävittyä saamasi käteispalautus tulee kierrättää muutaman kerran vedonlyönnissä ennen rahojen nostamista.

Riskittömiä vetoja saa vedonlyöntisivustoilla yleensä talletusten yhteydessä. Moni peliyhtiö tarjoaa niitä varsinkin suurempien urheilutapahtumien ja turnausten aikana. Kannattaa siis olla skarppina, sillä kampanjat ja tarjoukset vedonlyöntiin eivät todellakaan lopu tervetuliaistarjouksen ensitalletusbonukseen.

Tsekkaa myös parhaat kasinobonukset ja laita rulla pyörimään >>

E-vedonlyonti.com tarjoaa myös ilmaiset veikkausvihjeet, pitkävetovihjeet ja CS:GO-vihjeet eSportsiin. Voit lukea ne tästä.