Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen

Pasi ”VORMISTO” Koskinen poistuu Helsingin IFK eurheiluorganisaatio hREDS:n kokoonpanosta. VORMISTO pysyy kuitenkin organisaatiossa hREDS:n mukaan, sillä hän tulee tulevaisuudessa olemaan käytännössä neuvonantaja kokoonpanolle. HREDS:n tiedotteen mukaan VORMISTO astui alas pelaavasta kokoonpanosta keskittyäkseen opintoihin sekä uraansa.

28-vuotias suomalaispelaaja on urallaan edustanut monia joukkueita. HREDS oli kuitenkin näistä joukkueista se, jonka kanssa VORMISTO pääsi urallaan parhaiten eteenpäin. VORMISTO oli Eetu ”eDI” Astikaisen kanssa ainoat jäsenet alkuperäisestä hREDS:n kokoonpanosta. eDI jatkaa muun kokoonpanon kanssa vuoteen 2021 hREDS:n kanssa.

VORMISTO:n HLTV-rating oli vuonna 2020 1.04. Hän pelasi vain 29 karttaa HLTV:seen merkattuja otteluita, sillä hREDS ei päässyt esiintymään kansainvälisissä otteluissa kovinkaan usein. TOP-50 -joukkueita vastaan VORMISTO ja hREDS pelasivat neljä karttaa, joista VORMISTO:n ratingiksi muodostui 0.63.

”Lunasta 100% bonari uuteen MGA vedonlyöntisaittiin täältä”

28-vuotiasta pidetään eurheilussa usein veteraanina. On harvoja yksilöitä, jotka kyseisessä iässä pystyvät kamppailemaan maailman kärjessä, ja ottaen huomioon, että VORMISTO ei siellä koskaan ollutkaan, oli päätös astua alas varmasti oikea.

VORMISTO:n korvaa Olli ”oopee” Piispasen kanssa Conquerissa pelannut Joona “Sm1llee” Holmström. Kaksikko palaa yhteen hREDS:n nimen alle hieman ammattimaisempaan organisaatioon. Sm1llee nähtiin viimeksi SAWO:n riveissä.

hREDS pelaa tällä hetkellä seuraavalla kokoonpanolla:

  • Samu ”Samppa” Kylmälä
  • Mikko ”xartE” Välimaa
  • Olli ”oopee” Piispanen
  • Eetu ”eDi” Astikainen
  • Joona ”Sm1llee” Holmström
Jaa:

lisää samankaltaisia