Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen
G2 on päättänyt penkittää pitkäaikaisen AWP-pelaajansa Kenny ”KennyS” Schrubin. Samalla joukkueen pelaavaan kokoonpanoon palaa Audric ”JaCkz” Jug.

KennyS oli ainoa G2:n nykyisestä kokoonpanosta, joka on ollut joukkueen mukana alusta alkaen. KennyS oli osa G2:n alkuperäistä kokoonpanoa vuonna 2017, jossa pelasi nykyisin Vitalityn palkkalistoilla olevat Richard ”shox” Papillon ja Dan ”apEX” Madesclaire. Kaksikon lisäksi alkuperäisessä G2:ssa pelasi myös vastikään OG:sta penkitetty Nathan ”NBK” Schmitt sekä Alexandre ”bodyy” Pianaro.

KennyS:n penkittämiseen johti G2:n kelvottomat suoritukset ja pelaajan yksilötason aleneminen. Joskus maailman parhaana AWP-pelaajana pidetty KennyS on viime aikoina suorittanut todella huonosti. Vielä vuonna 2020 hänen rating pysyi yli yhden. Kuitenkin tänä vuonna KennyS:n rating on vaivainen 0.98. Hän on joukkueensa AWP-pelaajana tilastollisesti yhtä huono, kuin joukkueensa support-pelaaja François ”AmaNEk” Delaunay.

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä

G2 oli KennyS:n pitkäaikaisin joukkue ylivoimaisesti. Neljän vuoden aikana hän saavutti kuitenkin ainoastaan kolme turnausvoittoa, jotka G2 voitti kaikki vuonna 2017, kun joukkue perustettiin.

G2 tulee tekemään huomattavia muutoksia pelaajiensa roolituksiin KennyS:n penkityksen jälkeen. Joukkueen uusin kaappaus Nikola ”NiKo” Kovač tulee ottamaan KennyS:n roolin joukkueensa AWP-pelaajana. NiKoa tullaan kuitenkin näkemään myös rifle kädessä, sillä hän tulee olemaan enemmänkin hybrid-tyylinen AWP-pelaaja. On myös todennäköistä, että JaCKz palaa kokoonpanoon entry-fraggerin tontille.

G2:n uuden kokoonpanon voi nähdä tositoimissa ensimmäisen kerran 13. päivä maaliskuuta, kun joukkue pelaa ensimmäisen ottelunsa ESL Pro Leaguen 13 kaudella. G2 saa vastaansa ensimmäisessä ottelussa NIP:n. Ottelu alkaa klo: 16:30.

G2:n kokoonpano muutoksien jälkeen näyttää tältä:

France François ”⁠AmaNEk⁠” Delaunay
Serbia Nemanja ”⁠nexa⁠” Isaković
Bosnia and Herzegovina Nemanja ”⁠huNter-⁠” Kovač
Bosnia and Herzegovina Nikola ”⁠NiKo⁠” Kovač
France Audric ”⁠JaCkz⁠” Jug

France Damien ”⁠maLeK⁠” Marcel (valmentaja)

France Kenny ”⁠kennyS⁠” Schrub (penkitetty)

Jaa:

lisää samankaltaisia