Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen
ENCE:ssä pelannut Miikka ”sunNy” Kemppi penkitti itsensä joulukuun loppupuolella. Nyt 26-vuotias pelaaja kertoo olevansa vihdoin vapaa agentti.

SunNyn ja ENCE:n tiet menivät ristiin Aleksi ”allu” Jallin tekemän HLTV Confirmed -podcastin jälkeen. Suomalaispelaaja penkitti itsensä yhteisymmärryksessä ENCE:n kanssa ja julkisti etsivänsä uutta projektia.

SuNny linkitettiin nopeasti huhuin entisen GODSENT (nyk. FunPlus Phoenix) -kokoonpanon kanssa. Hänen oli määrä liittyä joukkueeseen Jesse ”zehN” Linjalan seuraksi joukkueen toiseksi suomalaispelaajaksi. SunNy vahvisti itse myös olevansa neuvotteluissa joukkueen kanssa, mutta lopulta siirto ei kuitenkaan tapahtunut.

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä

Jo pikaisesti GODSENT-huhujen jälkeen suNny linkitettiin huhuihin, joissa hän olisi rakentamassa uutta joukkuetta entisen Fnatic-tähden Robin ”flusha” Rönnquistin sekä Gen.G:ssä pelanneen Timothy ”autimatic” Tan kanssa. Flushan mukaan kolmikolla oli jo vahva viisikko kasassa, mutta organisaatiot eivät osoittaneet kiinnostusta. COVID-19 on verottanut CS:GO:n maailmaa paljon, sillä monet yhdysvaltalaispelaajat ovat suunnanneet Riotin kehittämän Valorantin pariin organisaatioiden puutteen takia. Näin teki myös autimatic.

Nyt suNny kuitenkin ilmoitti olevansa vihdoin vapaa agentti, joka tarkoitta sitä, että kytköksiä ENCE:n organisaatioon ei enään ole. Mikään organisaatio ei siis joudu maksamaan ENCE:lle suNnyn nappaamisesta, joka on tietysti äärimmäisen positiivinen asia ottaen huomioon tilanteen, joka tällä hetkellä vallitsee.

SuNny twiittasi asiasta seuraavasti:

Hei.

Hyviä uutisia tänään. Olen virallisesti vapaa agentti! Viime kuukausina ei ole ollut oikein muuta tehtävää, kuin miettiä ja harjoitella yksilönä. Yksi asia on kuitenkin selvä tulevaisuudesta: Olen innokas ja valmis pelaamaan ja kilpailemaan suurimmilla areenoilla jälleen. Kiitos kaudesta ja onnea ENCE:lle tulevaan.

Miikka ”suNny” Kemppi

Kemppi teki postauksen myös Instagramiin, jossa hän kertoi hänellä olevan edelleen vireillä kiinnostava ja erittäin lupaava projekti, josta hän toivoo pystyvänsä jakamaan hyviä uutisia pian. On hyvin todennäköistä, että kyseinen projekti pitää edelleen sisällään flushan, jonka kanssa suNnyn piti rakentaa joukkue alunperinkin. Voi olla mahdollista, että kokoonpano on keskusteluissa organisaation kanssa, ja halukas organisaatio halusi vain ENCE:n vapauttavan suNnyn.

Jaa:

lisää samankaltaisia