Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen
Eurheiluorganisaatio OG on Weszło Esport:n mukaan tekemässä sopimusta puolalaispelaaja Michał ”MICHU” Müllerin kanssa.

MICHU on 24-vuotias puolalaispelaaja, joka on uransa varrella pelannut lukuisissa joukkueissa, joista viimeisimpänä esimerkkinä katastrofaalisesti pelannut Envy. MICHU on urallansa voittanut suunnilleen 226 000 dollaria palkintorahoja, joka on kunnioitettava määrä. MICHU:n parhaat joukkueet olivat ehdottomasti Kinguin ja Virtus.pro, joissa hän vietti yli neljä vuotta urastaan.

Mikäli väitteet pitävät paikkansa, julkaisisi OG MICHU:n viidenneksi pelaajakseen lähipäivinä. MICHU olisi OG:n viides pelaaja, sillä OG julkaisi jo tehneensä sopimuksen tanskalaispelaaja Nikolaj ”niko” Kristensenin kanssa.

Weszło Esport:n mukaan MICHU on ollut OG:n tähtäimessä jo vuoden 2020 loppupuolelta asti, jolloin joukkueen mieleen tuli ensimmäisen kerran Nathan ”NBK-” Schmittin korvaaminen. Joukkue ei silloin tehnyt muutoksia, mutta vuoden 2021 alun surkeat tulokset pakottivat joukkueen luopumaan NBK:sta ja Issa ”ISSAA” Muradista.

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä

MICHU on pelannut yleishyvällä tasolla läpi uransa. MICHU:n parhaat vuodet olivat tilastollisesti kuitenkin 2016-2017, jolloin hän pelasi Kinguinin riveissä. MICHU on kuitenkin pystynyt pitämään tasonsa yllättävän korkealla, vaikka esimerkiksi Envyssä pelatessaan MICHU sai pelata huomattavasti vähemmän otteluita, kuin huippujoukkueet. Envy pelasi vuodessa vain seitsemässä turnauksessa, joista suurimmat olivat Flashpoint 1 ja Flashpoint 2.

Mikäli väitteet pitävät paikkansa, ja OG:lle ei ilmesty enempää otteluita pelikalenteriin, olisi MICHU:n debyyttiturnaus tällöin BLAST Premier Spring Showdown -turnaus, jossa on tarjolla kaksi paikkaa BLAST:n Spring Finals -turnaukseen.

OG:n CS:GO-joukkueen manageri Vladyslava Zakhliebina on vihjaillut OG:n viidettä pelaajaa Twitterissä jo kauan. Tänään keskiviikkona hän kirjoitti Twitteriinsä ”Hyvää Huomenta” puolaksi, jonka voi tulkita vihjauksena MICHU:n palkkaamiseen.

OG:n kokoonpano näyttäisi MICHU:n kanssa seuraavalta:

Aleksi ”Aleksib” Virolainen
Valdemar ”valde” Vangså
Nikolaj ”niko” Kristensen
Mateusz ”mantuu” Wilczewski
Michał ”MICHU” Müller

Casper ”ruggah” Due (valmentaja)

Jaa:

lisää samankaltaisia