CS:GO - CS_summit 6 Europe: ENCE - Heroic
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

CS_summit 6 – turnaus lähti käyntiin eilen A ja B-lohkon peleillä. RMR-pisteitä lähdetään jälleen keräämään ja suomalaisittain mielenkiinto kohdistuu kello neljän otteluun kun ENCE aloittaa turnauksen tanskalaista Heroicia vastaan C-lohkon ensimmäisessä ottelussa.
Joukkueet eivät ole kohdanneet viimeisen kuuden kuukauden aikana, joten sen suunnilta ennakkoarvioita ei voi tehdä. ENCEn lohkosta löytyy Heroicin lisäksi x6tence (ent. Copenhagen Flames) ja edellisistä turnauksista tutuksi tullut ruotsalainen Ninjas in Pyjamas.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA CS_summit turnauksen MATSEISTA >>

Sami ”xseven” Laasanen palaa servuille!

ENCE lähtee metsästämään RMR-pisteitä mielenkiintoisesta tilanteesta, kun Sami ”xseveN” Laasanen palaa pelaavaan kokoonpanoon ja Elias ”jamppi” Olkkonen joutuu jälleen valven alaisen turnauksen katsomaan sivusta. Edellisen kerran Laasanen on ollut kokoonpanossa toukokuussa, joten hetki on vierähtänyt kunnon otteluista. Tämä muutos vaikuttaa jälleen koko joukkueen pelaamiseen. Esimerkiksi pelin sisäinen johtaja Miikka ”sunny” Kemppi palaa enemmän aggressiivisen pelaajan rooliin, kun Laasanen pelaa omassa support roolissa.

Suomalaisjoukkueen tekeminen on ollut nousujohteista pitkästä aikaa, mutta kuuden pelaajan kanssa kikkailu tuo varmasti näin alussa vaikeuksia. ENCEn tilanne on majoreiden suhteen kuitenkin hyvät, sillä joukkue on RMR-pistetaulukossa jopa neljäntenä.

heroic hyvässä vireessä turnaukseen

Heroic tuli pidempää reittiä turnaukseen, kun joukkue raivasti tiensä karsintojen kautta. Tulokset olivat hyviä, sillä voitot tuli ensin Endpoint:sta ja tämän jälkeen maaliman ranking kutosesta ruotsalaisesta fnaticista suoraan 2-0 lukemin.

Karsintaturnauksessa esiin nousi Heroicin 18-vuotias Martin ”stavn” Lund, joka pelasi loistavasti noissa kahdessa ottelussa. Nuori tanskalainen kannattaa ottaa seurantaan päivän ottelussa.

Heroic on keväällä ollut piristymään päin ja otteet ovat olleet paljon parempia kuin viime vuoden loppupuolella. Nyt onkin tanskalaisporukalla loistava mahdollisuus saalistaa iso määrä RMR-pisteitä ja taistella major-turnaukseen pääsystä.

karttaetu tanskalaisilla

Karttavalinnat päivän otteluun ovat suhteellisen selkeät. Molemmilta löytyy omat instabanninsa Heroic poistaa Overpassin ja ENCE totutusti Vertigon.

Heroic on karttavalinnan suhteen myös ensimmäisenä vuorossa. Prosenteissa vahvin kartta tanskalaisille on Nuke, joten tämä lienee selkeä valinta. ENCEn vahvin kartta viime aikoina on ollut Mirage, mutta uskon heidän luottavan tuttuun ja turvalliseen junamaahan eli Trainiin.

Ratkaisevaksi kartaksi jäävän kartan ”arvailu” onkin sitten hieman hankalampi, mutta tämä tulee olemaan akselilta Dust2 tai aiemmin mainittu Mirage

CS:GO PELIVIHJE: ENCE – Heroic

Päivän otteluun bookkerit ovat laittaneet peliprosentit 52%-48% tanskalaisille. Tämä on omasta mielestäni tanskalaisten aliarviointia ja syystä tai toisesta Laasasen mukaantuloa ei olla huomioitu ihmeemmin kertoimien suhteen. Suomalaisten voitto olisi toki fanien kannalta hyvä, mutta kuten pidempää ENCEä seuranneet muistavat, niin turnausten ensimmäiset ottelut ovat olleet aina vaikeita ja tämä pätee myös tänään.

Pelivihje: Heroic ML
Kerroin: 1.88  Olybet
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
CS_summit virallinen Twitch-kanava
Aika: 16:00
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Jaa:

lisää samankaltaisia