CS:GO - ESL One: Road to Rio: ENCE - fnatic
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Tänään käynnistyy ensimmäinen vaihe ESL ONE: Road to Riossa ja turnauksen avausotteluna nähdään suomalaisittain huippumatsi. Juuri kokoonpanoaan laajentanut suomalainen ENCE ottaa yhteen ruotsalaisen fnaticin kanssa joka voitti pari viikkoa sitten ESL Pro League Season 11 Europen.

ONKO EILISELLÄ YHTÄÄN VAIKUTUSTA ENCEN MOTIVAATIOON?

ENCE hankki siis eilen riveihinsä suomalaisen huippulupauksen Elias ”Jamppi” Olkkosen. joka tulee tämän turnauksen jälkeen korvaamaan Sami ”xseveN” Laasasen. Tässä turnauksessa ENCE kuitenkin pelaa vielä xseveNin kanssa, koska Jampin oikeudenkäynti Valven kanssa on yhä käynnissä. Lisää siitä pystyt lukemaan tästä.

Samalla pelinsisäisen johtajan roolin ottaa Miikka ”suNny” Kemppi ja erittäin iso kysymysmerkki on miten pelaaja joka hankittiin tulivoimaksi pärjää johtajan roolissa.

Avauspelit ovat yleensä myös myrkkyä suomalaisille ja tänään ensimmäinen vastus ei melkein voisi olla hankalampi.

täyttääkö fnatic ennakkosuosikin odotukset?

Peliin lähdettäessä ennakkosuosikista ei ole epäillystäkään ja muutama viikko sitten voitettu ESL One Pro League Season 11 Europe vaikuttaa varmasti positiivisesti ruotsalaisten pelaamiseen tänään.

Turnauksen MVP palkinnon itselleen nappasi 17-vuotias Ludvig ”Brollan” Brolin, mutta varsinkin finaalissa Freddy ”KRIMZ” Johansson oli jälleen täysin pysäyttämätön.

Tämä on yksi fnaticin isoimpia vahvuuksia, sillä ratkaisevilla hetkillä melkein kuka vain voi nousta ratkaisijaksi. Tänäänkin tätä tullaan varmasti näkemään useaan otteeseen

Kartat suosivat tänään vain yhtä tiimiä

ENCEllä on viimeiseen kolmeen kuukauteen jäätävä 11.1% voittoprosentti ja vain muutamassa kartassa tiimillä on edes muutama voitto tarttunut. Fnaticilla on kuitenkin hyvin laaja karttaosaaminen ja pystyy jälleen bannaamaan vastustajalta heidän parhaat karttansa pois.

Fnatic tiputtaa Trainin ja ENCE perinteisen Vertigonsa. Valintana suomalaisilta Inferno on tilastoiltaan paras mahdollisuus. Fnaticilta voi olettaa Overpassia ja ratkaisijaksi jäisi perinteinen Dust2.

CS:GO PELIVIHJE: ENCE – FNATIC

Suomalaisilta toivoisi vahvaa aloitusta turnaukseen, mutta tasoerot ovat tänään liian suuret. Satunnaisen kartan sieltä ja täältä ENCE on pystynyt nappaamaan, mutta voittoon asti tiimillä ei tunnu riittävän tulivoima. Kartat myös suosivat tänään niin pahasti ruotsalaisia, että ei ole syytä lähtemättä heidän matkaansa.

Pelivihje: fnatic -1.5
Kerroin: 1,85 Betway 
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆

CS:GO LIVE STREAM: ENCE – FNATIC

ESL virallinen Twitch-kanava
ESL toinen Twitch-kanava 
Aika: 16:00
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia