CS:GO - DreamHack Masters Europe: Natus Vincere - NiP
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

D-lohkon pelit jatkuvat tänään Dreamhack Masters Spring 2020 –turnauksessa. Ennakointiin otetaan päivän toinen ottelu, kun eilen suomalaiselle ENCE:lle hävinnyt venäläinen Natus Vincere kohtaa myöskin tappiolla turnauksen aloittaneen ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA DREAMHACKIN MATSEISTA >>

onko navi toipunut eilisestä ottelusta?

Lohkovaiheen viimeisen ottelunsa tänään pelaava NaVi hävisi eilen hieman yllättäen, kun ENCE laittoi maailmanlistan sijalla kaksi olevaa venäläisjoukkuetta nenään suoraan kahdessa kartassa. Lopputulos oli kieltämättä yllätys, mutta on sanottava, että ansaitusti suomalaiset voiton ottivat. Suurin ongelma NaVin pelaamisessa oli molemmissa kartoissa terroristi-puolen hitaat yritykset, jotka katkesivat varsinkin ensimmäisessä kartassa Trainissa aika helposti.

Ottelun lopputulos olisi ollut vielä tylympi ilman, kenties maailman parhaimman pelaajan Oleksandr ”s1mple” Kostylievin kammottavia tilastoja. Venäläinen tähtipelaaja otti kahteen karttaan 50 tappoa, joka oli eniten koko servulla pelanneista. Hän piti myös joukkuettaan edes jotenkin mukana monilla eri clutch-peleillä.

Venäläisjoukkue on viime aikoina kärsinyt jonkinlaisista käynnistymisvaikeuksista ja pieleen mennyt Road to Rio -turnaus on varmasti vaikuttanut hieman itseluottamukseen. Monista lähteissä ollaan huhuiltu, että motivaation kanssa on ollut hieman ongelmia. Esimerkiksi juuri ”s1mple” on nähty viime viikkoina striimaavan vapaa-ajallaan erittäin paljon dota2 puolella.

ruotsalaiset suurissa vaikeuksissa uuden kokoonpanon kanssa!

Eilinen olisi voinut mennä paljon paremminkin ruotsalaisilla, mutta uuden pelaajan sisääntulo ei varsinaisesti mennyt nappiin. Toki jokaisella joukkueella on omat vaikeutensa, kun uusi pelaaja astuu rosteriin. Hampus ”hampus” Poserin debyytti ei itsessään ollut täysin kammottava, mutta koko joukkueella oli suuria vaikeuksia ranskalaista Vitalitya vastaan.

Ottelu näytti ratkaistulta heti ensimmäisen kartan ensimmäisellä puoliskolla, kun Vertigossa Vitality painoi taululle 12 kierrosvoittoa ja otti lopulta helpon 16-7 karttavoiton. Toinen kartta oli vielä tylympää menoa. Ensimmäinen puolisko päättyi 11-4, jonka jälkeen ruotsalaiset eivät saaneet enää kierrostakaan. Hieman yllättäen valittu Dust2 päättyi siis 16-4 ja koko ottelu suoraan 2-0.

Ottelusta teki erikseen hankalan toki myös se, että ranskalainen tähtipelaaja Mathieu ”ZywOo” Herbaut oli huippuiskussa ja onnistui rankaisemaan ruotsalaisvastustajaansa jokaisesta virheestä. Parhaimmista tilastoista vastasi kuitenkin Richard ”shox” Papillion, joka oli molemmissa kartoissa eniten tappoja ottanut pelaaja, sekä rating oli korkein servulla. Tilastoihin merkittiin kaksi karttaa kestäneessä ottelussa 47 tappoa ja vain 19 kuolemaa.

Navilla kaikki ässät hihassa karttojen suhteen

Karttavalinnat suovat etua tänään venäläisjoukkueelle. Ensimmäisenä valinnat tekevä NiP on vaikeassa tilanteessa, sillä eilen bannittu Mirage voisi olla parempi jättää myöhemmäksi bannittavaksi. Eilinen esitys Dust2:ssa ei todellakaan vakuuttanut ja NaVi on kartassa kaiken lisäksi vielä pahempi vastustaja, kuin eilinen Vitality. Tilanne on kuitenkin se, että Mirage on sen verran taktisempi kartta, joten se bannitaan ensimmäisenä. NaVi puolestaan tuttuun tapaan bannii Vertigon, joka ei kuulu heidän karttapooliinsa.

Pelattavina karttoina puolestaan tullaan näkemään ruotsalaisten valintana Inferno, joka ennen pelaajamuutosta sopi heille kohtalaisen hyvin, kun taas NaVi on ollut vaikeuksissa tuossa kartassa. Tämän päivän tilanne on kuitenkin erilainen, sillä ruotsalaiset ovat liikkeellä erittäin pienellä kokemuksella tuosta kartasta tällä kokoonpanolla.
Venäläisten valinta kohdistuu jo aiemmin mainittuun Dust2:seen, vaikka eilen siinä kartassa tappio tulikin suomalaisia vastaan. Ratkaisevaksi kartaksi joukkueet jättävät Overpassin, sillä tämä on suotuisin molemmille jäljelle jääneistä kartoista.

Ennakot pelattaviksi kartoiksi ovat (Inferno NiP pick), (Dust2 NaVi pick), (Overpass decider).

CS:GO PELIVIHJE: natus vincere – NIP

Tämän päivän toiseen otteluun pelivalinta ei välttämättä selkeämpi voisi olla. Eilisestä tappiosta huolimatta Natus Vincere lähtee omissa papereissa erittäin isona ennakkosuosikkina voittamaan ottelua suoraan kahdessa kartassa. NiP ei osoittanut eilen omassa pelissään mitään sellaista, jolla pystyisivät kummassakaan kartassa haastamaan ailahtelevaa vastustajaansa.

Pelivihje: Natus Vincere - 1,5
Kerroin: 2.57 Olybet
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
Dreamhackin virallinen Twitch-kanava
Aika: 18:30
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Jaa:

lisää samankaltaisia