CS:GO EDC 2: Sinners - Sprout
Kirjoittanut Teemu
CS:GO Vihje

European Development Championship 2 turnauksessa pelataan tänään välierät. Kello 13:00 alkavassa ottelussa finaalipaikkaa jahtaavat Nemiga sekä Movistar Riders. Toisessa semifinaalissa finaalipaikkaa hakevat Sinners sekä Sprout. Me keskitymme tässä vihjeessä otteluista jälkimmäiseen ja ennakkoon kovempaan matsiin. Olisiko Sinners – Sprout ottelun voittaja myös lopulta koko turnauksen mestarijoukkue?

LUNASTA BONARI UUTEEN 24BETTLEEN – PYSTYT KOTIUTTAMAAN JO KESKEN KIERRÄTYKSEN! – MGA LISENSSI – LUNASTA 100% BONARI TÄÄLTÄ >>

Syntiä tehty huolella – Sprout nousussa

SInners on tällä hetkellä HLTV-rankingissa sijalla #24. Joukkue eteni tässä turnauksessa alkulohkosta pudotuspeleihin suoraan kahdella voitolla ja neljännesvälierässä tshekkiläiset voittivat HellRaisersin 2-1. Sinners pelaa samaan aikaan tämän turnauksen kanssa myös Snow Sweet Snow Regionalsissa jossa se on napannut neljään peliin kolme voittoa. Kaiken kaikkiaan Sinners on pelannut tämän vuoden puolella todella paljon lähes neljäkymmentä ottelua ja viimeisestä kahdeksastatoista se on voittanut kolmetoista. Sinners on ollut nykyisen kokoonpanon osalta kasassa joulukuusta alkaen ja sen jälkeen joukkue on pelannut 96 karttaa tilastoin 61 – 35. Parhaiten syntisille on maistunut serverillä Inferno (77.8%), Vertigo (68.4%), ja Nuke (66.7%).

Jos Sinners on pelannut hyvin vuonna 2021 niin sitä samaa voi sanoa myös saksalaisesta Sproutista. Joukkue löytyy HLTV-rankingista tällä hetkellä sijalta #21. Joukkueen sijoitus on kohentunut vuodenvaihteesta yhdeksän sijaa. Sprout on voittanut edellisestä neljästoista ottelusta kymmenen ja se on kaatanut tässä turnauksessa muun muassa ex-ETHEREALI:n, Lyngby Vikingsin sekä neljännesvälierissä sAw:n. Viimeisen kolmen kuukauden aikana Sprout on takonut parhaat tulokset kartoissa Nuke (76.5% ) ja Dust2 (66.7%) Kartat menevät varsin mielenkiintoisesti ristiin Sinners tilastojen kanssa.

CS:GO PELIVIHJE: sinners – sprout

Me uskomme, että tästä otteluparista löytyy koko turnauksen voittaja, joka tulee pesemään finaalissa toisen semin voittajajoukkueen. Vedonlyöntikertoimet ovat hieman kallellaan Sproutin suuntaan ja yksi syy tähän on se, että Sinners pelaa kello 13:00 Snow Sweet Snow:ssa Trickediä vastaan. Tshekit siis huhkivat kaksi isoa ottelua putkeen. Näkyykö se väsymyksenä serverillä Sproutia vastaan vai onko joukkue päinvastoin lämmin, kun peli alkaa? Molemmat joukkueet ovat hyvässä formissa ja karttatilastot painuvat sopivasti ristiin joten odotamme ottelun ratkeavan pitkän kaavan kautta vasta kolmannessa kartassa. Yli 2.5 kartan vedolla pääset tuplaamaan panoksesi muun muassa Olybetillä.

Pelivihje: Yli 2.5 karttaa
Kerroin: 2.05 Olybet
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä >>

Eden Esports Twitch-kanava
Aika: 16:00
Kieli: Englanti

LUE MUUT CS:GO VIHJEET >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia