CS:GO - ESL One Cologne 2020 Europe: G2 - Heroic
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Illan toisessa ESL One Cologne 2020 Europen kamppailussa yhteen ottavat ranskalainen G2 ja tanskalainen Heroic. Voittaja etenee jatkopeleihin ja häviäjä kohtaa fnaticin tiistaina.

LUNASTA UNIKORNIIN BONUS TÄÄLTÄ >>

jatkaako g2 siitä mihin jäi mibrin kanssa?

G2 oli avauskierroksella suvereeni MIBRiä vastaan ja hävisikin koko sarjan aikana vain kuusi kierrosta. Koko tiimi oli tulessa François ”AmaNEk” Delaunayta lukuunottamatta, mutta tämä ei tiimiä paljoa hidastanut. Tiiminsä tehokkaimpana hääräsi tiimin johtaja Nemanja ”nexa” Isaković, jonka +/- tilasto näytti +26 ja ADR oli 99.4.

G2 haluaa varmasti jatkoa tälle tänään ja vaikka vastustajan taso kovenee huomattavasti niin sen ei pitäisi tuottaa liian suuria ongelmia.

saako heroic vielä seuraavan vaihteen silmään

Heroic on ollut jo pidemmän aikaa yksi kovimmin nousevia tiimejä ja tämä peli tulee olemaan viisikolle todellinen testi. Casper ”cadiaN” Møllerin johtamana tiimi teki selvää jälkeä avauskierrokselta FaZesta 2-0, mutta kaikkea kunniaa ei voi tästä antaa Heroicille. FaZe on ollut jo pidempään heikossa vireessä ja tuossa pelissä tiimin veteraanikolmikko Marcelo ”coldzera” David, Nikola ”NiKo” Kovač ja Håvard ”rain” Nygaard olivat täysin untenmailla.

G2 tulee pistämään tänään todella paljon enemmän kampoihin kuin FaZe ja tiimiltä pitää nähdä tasonnostoa jos haluavat tänään varmistaa jatkopaikkansa.

kartat ovat tänään melko tasaiset

Banneista ei pitäisi tulla suurempia yllätyksiä ja G2:lta nähdään Overpass ja Heroicilta Dust2. Valintoina odotan Heroicilta Miragea ja G2:lta Vertigoa. Kolmanneksi kartaksi jää Inferno.

cs:Go pelivihje: g2 – heroic

Jos peli olisi turnauksen avauskamppailu niin antaisin Heroicille huomattavasti enemmän tasoitusta peliin. G2:n esitys MIBRiä vastaan oli kuitenkin niin vakuuttava, että on hankala olla nojaamatta tänään heidän suuntaansa. Vaikka kartat tänään ovatkin melko tasaista kauraa niin tulivoimassa G2:n pitäisi helposti tehdä selvää tanskalaisista. Kahden kartan voiton kerroin on myös sen verran houkutteleva, että kyllä sitä pitää tänään pienellä panoksella lähteä hakemaan.

Pelivihje: G2 -1.5
Kerroin: 2.70 Betway
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
ESL:n virallinen Twitch-kanava
Aika: 19:30 
Kieli: Englanti

Kuvalähde: Dexerto

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia