CS:GO - ESL One Cologne 2020 Europe: fnatic - Heroic
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Illan toisessa ESL One Cologne 2020 Europen kamppailussa yhteen ottavat ruotsalainen fnatic ja tanskalainen Heroic. Voittaja etenee jatkopeleihin, kun taas häviäjä on ulkona turnauksesta.

LUNASTA UNIKORNIIN BONUS TÄÄLTÄ >>

Tökkiikö ruotsalaisten peli yhä?

Ruotsalaisilla oli ongelmia suorituksessa jo ennen turnauksen alkua ja taso ei ole paljoa noussut turnauksen edetessä. Avausottelussa tuli 2-0 turpaan Astralikselta ja seuraavalla kierroksella Heretics kaatui kolmen kartan kautta. Tiimin tasosta kertoo paljon se, että Hereticsiä vastaan tehokkaimpana pelaajana ruotsalaisille toimi Maikil ”Golden” Selim. Freddy ”KRIMZ” Johansson ja Ludvig ”Brollan” Brolin eivät ole pelanneet huonoa turnausta, mutta eivät silti ole lähelläkään sitä tasoa mitä kaksikolta vaadittaisiin.

lunastaako heroic ennakkosuosikin odotukset?

Vaikka kertoimet pitävätkin peliä melko tasaisena niin ovat tanskalaiset tänään selviä ennakkosuosikkeja. Viime pelissä tanskalaiset pistivät ranskalaisen G2:n tiukille ja johtivatkin kolmatta kartaa jopa 15-11. Heroic kuitenkin onnistui sulamaan pelin jatkoille ja taipui siellä lopulta 19-17.

Pelistä voi kuitenkin ottaa paljon positiivista irti ja varsinkin Nuken ensimmäiset kahdeksan kierrosta olivat todella huikeita. G2 ei tuntunut pääsevän peliin mukaan ollenkaan ja peli miltei ratkottiin jo tässä kohtaa. Tiimillä löytyy enemmän tulivoimaa kuin moni tajuakaan ja taktinen osaaminen on myös huippuluokkaa.

Heroic tänään karttojen osalta vahvoilla

Fnatic bannaa aina Vertigon, mutta tänään se avaa mahdollisuuden Heroicille valita Nuken jossa fnatic on umpisurkea. Heroic bannaa varmasti Overpassin ja tällöin fnatic tyytyy todennäköisimmin Dust2:een. Ratkaisijana Inferno on tavalliseen tapaansa todennäköisin, varsinkin näiden tiimien välillä.

CS:GO PELIVIHJE: FNATIC – HEROIC

Kertoimien auettua olin hieman ihmeissäni miksi Heroicille on tarjottu noinkin isoa kertointa. Peli ei ruotsalaisilla ole todellakaan sujunut ja Heroicilla päinvastoin on. Fnaticilla on tänään mahdollisuudet poimia oma karttavalintansa, mutta Heroicin pelin laadun on pitänyt tippua huomattavasti jos onnistuvat tämän pelin sössimään.

Pelivihje: Heroic
Kerroin: 1.70 Betway
Panos: ★ ★ ★ ★ ☆
ESL:n virallinen Twitch-kanava
Aika: 19:30 
Kieli: Englanti

Kuvalähde: Dexerto

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia