ESL Pro League: Natus Vincere - BIG
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Päivän toisessa B-lohkon kamppailussa yhteen ottavat saksalainen BIG ja venäläinen NaVi. Avauskierroksen jälkeen BIG lepäilee toisena, kun NaVi taas on lohkon pohjalla.

Avauspelissä NaVi kärsi karvaan 0-2 tappion (10-16, 10-16) tanskalaiselle Northille. Tuo peli oli kuitenkin venäläisten ensimmäinen onlinessa pelattava miltei kahteen vuoteen, joten huippupeliä ei heiltä oletettukkaan. Tiimi ei myöskään pelannut samasta sijainnista, kun kaksi tiimistä ovat tällä hetkellä Ukrainassa ja loput kolme Venäjällä. Tämä tietysti vaikutti pelaajien pingeihin ja peliin on aivan erilaista lähestyä kuin Lanissa. Tämä ei kuitenkaan liikaa vaikuttanut tehoduo Denis ”electronic” Sharipoviin ja Aleskandr ”s1mple” Kostylieviin jotka pistivät perinteiset tilastot taululle. Muu tiimi olikin jälleen se ongelma ja varsinkin Ilya ”Perfecto” pelasi erittäin heikon sarjan tilastollisesti.

Saksalaiset taas tarjosivat yhden turnauksen tähän mennessä isoimmista yllätyksistä, kun he kaatoivat ruotsalaisen fnaticin 2-1 (16-7, 7-16, 16-12). Johannes ”tabseN” Wodarz loisti jälleen ja Florian ”syrsoN” Rische ei tullut kaukana perässä. BIG floppaa usein heikompia tiimejä vastaan, mutta onnistuu hyvällä prosentilla selvästi vahvempia vastaan. Tulivoimaa ei tiimiltä pitäisi uupua, mutta tasaisia suorituksia ei ikävä kyllä heiltä nähdä joka usein koittuukin kohtaloksi.

NaVi ei pääse tänään ykköskarttaansa Trainiin, kun BIG sitä ei pelaa. NaVi taas ei Vertigoa välitä pelata. NaVilta nähdään varmasti jälleen Dust2 jonka tiimi on ottanut ykkösvalinnakseen viime aikoina. BIG saattaa luottaa eilisen tapaan Infernoon. Ratkaisijaksi jää Overpass tai Mirage.

Lanissa voittajasta ei olisi epäillystä, mutta NaVin taso on erittäin suuri kysymysmerkki onlinessa. BIGillä on tänään hyvät mahdollisuudet napata yksi kartta, sillä NaVi on hyvin tunnettu tilttaamisesta jos peli ei lähde kunnolla käyntiin. Tulivoimaa venäläisillä on paperilla enemmän, mutta onko se tarpeeksi voittamaan peliä puhtaasti varsinkin jos tabseNilta nähdään samanlaista kuin fnaticia vastaan.

Kertoimetkin manaavat NaVia ennakkosuosikiksi, mutta BIG saa yllättävän hyvän 1.80 kertoimen +1.5:lle illan peliin Betwaylta. Sitä voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muun Betwayn pelitarjonnan näet täältä.

Peli käynnistyy keskiviikkona 19:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti