CS:GO - ESL One: Road to Rio: Godsent – North
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Road to Rio – turnaus on kerennyt jo pudotuspelivaiheeseen ja myös erikseen pelataan hieman harvinaisemmat sijoitusottelut. Tämä tehdään siksi, että joukkueet selvittävät turnauksen loppusijoituksensa ja sen mukaan määräytyvät pisteet tämän turnauksen osalta. Tämän ottelun panoksena on sijoitukset 7-8. RMR pisteiden osalta tämä tarkoittaa sitä, että voittaja saa 1000 pistettä ja häviäjälle jää 900 pistettä.

Ottelussa kohtaavat suomalaisväritteinen eurooppalaisjoukkue Godsent ja hieman kokoonpanomuutoksia kesken turnauksen kokenut tanskalainen North. Joukkueet kohtasivat jo lohkovaiheessa, jolloin voiton otti kolmen kartan jälkeen Godsent.

Godsentin pitkä kuukausi tulee päätökseen!

HLTV:n ranking sijalta 20 oleva Godsent on saanut ainakin pelata erittäin paljon, tämän korona-ajan aikana. Putki alkoi ESL Pro Leaguesta, tämän jälkeen tiimi on osallistunut RtR-turnauksen aikana niin isoihin kuin pienempiin turnauksiin. Ottelut ovat toki tärkeitä tämän tyyppiselle eurooppalaiselle sekajoukkueelle, joka varsinkaan maailman nykyisen tilanteen takia eivät voi pelata tai edes harjoitella samassa paikassa. Joukkueessa toki pelaa täysiä ammattilaisia, joten sopeutuminen tilanteeseen on onnistunut erittäin hyvin.

RtR-turnaus sujui lohkovaiheessa erittäin hyvin Jesse ”zehN” Linjalan tähdittämällä joukkueella. Godsent sijoittui lohkossa neljänneksi ja pääsi pudotuspelivaiheeseen. Ensimmäisellä kierroksella tuli kuitenkin vastaan ranskalainen Vitality ja Mathieu ”ZywOo” Herbautin tähdittämä ranskalaisjoukkue ei antanut Godsentille kauheesti mahdollisuuksia ja varsinkin toisessa kartassa Vitality onnistui karkaamaan selkeästi vastustajaltaan suoraan 2-0 voittoon.

Turnaus oli kaiken kaikkiaan onnistunut Godsentille ja saivat sen pudotuspelipaikan, jota lähtivätkin tästä turnauksesta hakemaan. Tämä sijoitusottelu on vain plussaa, mutta toki lähtevät ennakkosuosikin asemassa voittoa jahtaamaan.

North hankalassa tilanteessa!

Tanskalaisen North on joutunut erittäin ikävään tilanteeseen kun joukkueen tähtipelaaja Markus ”Kjaerbye” Kjærbye, joutui siirtymään sivuun otteluista. Syy poisjäämiseen on se, että tanskalainen huippupelaaja kärsii terveysongelmista, jotka ovat haitanneet jo turnauksen aikana.

North reagoi tilanteeseen ainoalla mahdollisella tavalla ja joukkueen valmentaja Jimmy ”jumpy” Berndtsson. Muutos toki näkyi joukkueen pelissä, mutta jollain ihmeen tavalla North onnistui ottamaan voiton ensin Movistar Ridersista suoraan 2-0 lukemin. Toinen voitto olikin sitten jo kovemman luokan suoritus, sillä tiimi kaatoi valmentajansa kanssa maailmanlistalla sijalla kuusi olevan ranskalaisen G2:sen.

Lohko päättyi näin ollen sijoitukseen kolme ja vastaan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella tuli ranskalainen Heretics, joka ei antanut enää tasoitusta antaneen Northin tehdä yllätystä vaan laittoivat tanskalaiset nurin suoraan 2-0 lukemin.

Turnauksen viimeinen ottelu on jokatapauksessa tärkeä myös tanskalaisille, sillä joukkue hankki tähtipelaajansa tilalle uuden pelaajan lainalle. Joukkueeseen tuli Kristoffer ”kristou” Aamand, mutta hänen ottaminen ”jumpyn” tilalle johtaa rangaistukseen joka ottaa joukkueelta puolet RMR pisteistä pois. Onkin mielenkiintoista nähdä pystyykö North loppujenlopuksi tekemään tämän muutoksen.

Edellisen kohtaamisen kartat vaihtuvat!

Lohkovaiheessa pelatussa ottelussa karttavalinnat olivat Dust2 (Godsentin valinta), Vertigo (Northin valinta) ja ratkaisevaki kartaksi jäi Nuke. Tänään illalla nähdään muutoksia valinnoissa. Godsent pääsee jälleen aloittamaan valinnat, koska olivat lohkossa alemmalla sijoituksella.

Godsent bannaa tällä kertaa Vertigon, kun taas North bannii jälleen Trainin. Godsent valitsee heidän kartakseen tänään Nuken ja tanskalaisten valinta on Inferno, sillä tämä on surkea kartta eurooppalaisille. Kolmanneksi kartaksi joukkueet jättävät Dust2 kartan.

MUISTA OSALLISTUA OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFFLEEN TÄÄLTÄ!

CS:GO PELIVIHJE: GODSENT – North

Godsent on bookkereiden silmissä ennakkosuosikki ja ansaitusti sitä ovat, sillä valmentajan kanssa pelaava North antaa sen suhteen paljon tasoitusta. Karttavalinnat kuitenkin suosivat enemmän tanskalaisia ja ovathan joukkueena saaneet jo pari ottelua alle, joten pelivire lienee jo parempi. Näiden perusteella hypätään tanskalaisten kelkkaan eli kohteena North moneyline voitto kertoimella 2,20.

Pelivihje: North ML
Kerroin: 2,20 Betway
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
ESL toinen Twitch-kanava
Aika: 21:00
Kieli: Englanti
Jaa:

lisää samankaltaisia