ESL Pro League: fnatic - north
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Lohko-B:n illan viimeisessä ottelussa nähdään vastakkain pohjoismaiden kohtaaminen kun ruotsalainen fnatic saa vastaansa tanskalaisen North -tiimin. Joukkueet ovat aloittaneet ESL Pro League season 11 Europe:n pelit ailahtelevasti. Tämä lauantai-illan matsi tulee kuitenkin olemaan varmasti erittäin mielenkiintoinen.

HLTV:n ranking sijalla viisi majaileva fnatic on tällä hetkellä lohkossa sijalla kolme yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Ruotsalaiset hävisivät hieman yllättäen avausottelunsa BIG:lle 2-1. Ottelu oli täynnä ailahtelevuutta, eikä fnatic päässyt servulle parhaassa mahdollisessa terässä. Toisessa ottelussa Complexityä vastaan oli kuitenkin jo tutumpaa fnaticia, toisaalta Complexity ei onlinessa ole saanut parastaan irti, joten suurempia johtopäätöksiä tuosta voitosta ei kannata tehdä.
Ruotsalaisille positiivisia signaaleja antaa kuitenkin se, että ensimmäisessä ottelussa täysin pimennossa ollut Jesper ”JW” Vecksell. Hän oli varsinkin ensimmäisessä kartassa kovassa iskussa laittaen taululle statsit 27-14 ollen näin paras koko servulla.

Tanskalainen North on HLTV:n listalla sijalla 23 ja lohkossa heti fnatic:n takana neljäntenä. Peli on hakenut vielä uomiaan vuoden alun ajan, kun joukkue hankki tämän vuoden tammikuun puolenvälin jälkeen itselleen uuden pelin sisäisen johtajan Mathias ”MSL” Lauridsenin, kuten tiedämme rosterimuutokset tuovat aina hieman hakemista joukkueen pelaamiseen. Suomalaisen esimerkin voitte hakea ENCE:stä.
ESL Pro League on alkanut heillä samalla tavalla kuin tämän päivän vastustajalla.
North aloitti shokkiyllätyksellä voittamalla maailmanlistan ykkösen NAVI:n suoraan 2-0 lukemin, ollakseen rehellinen venäläistiimi ei ollut parhaimmillaan, mutta mitään ei voi pois ottaa tanskalaisilta. Toisessa ottelussa tuli sitten paluu niin sanotusti arkeen, kun toinen venäläinen forZe voitti ansaitusti Northin lukemin 2-0.

Karttavalinnat tässä otteluparissa lienevät suhteellisen selkeät. North todennäköisesti bännää Infernon ja tulee ottamaan Dust2. Fnatic ei vieläkään tule pelaamaan Nukea ja tulevat valitsemaan Miragen. Kumpikaan ei ole varsinaisesti Vertigo-fani, joten kolmas kartta lienee joko Train tai Overpass.

Pelikohteeksi tähän otteluun valikoituu fnatic 2-0 kertoimella 1.95, johtuen siitä että uskon ranking vitosen ottavan omansa tästä ottelusta, jopa normaalivireessään. Kohteen voit pelata tästä. ★ ★ ★ ☆ ☆

Muun pelitarjonnan löydät täältä.

Ottelua voit seurata kello 23:00 ja halukkaat voivat seurata striimiä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti