CS:GO - ESL One: Road to Rio: mouz - faze
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

B-lohkon illan toisessa pelissä yhteen ottavat maailmanlistan nelonen mousesports ja listalla kahdeksantena löytyvä FaZe. Lohkossa tiimit kuitenkin löytyvät päinvastaisilta asetelmilta, kun FaZe jakaa ykkössijaa ranskalaisen G2n kanssa yhdeksällä pisteellä ja mousesports viisi sijaa alempana kuudentena vain kolmessa pisteessä.

hakeeko faze voittoputkelleen jatkoa?

FaZe on peliin lähdettäessä neljän pelin voittoputkessa, mutta voitot eivät todellakaan ole tulleet helposti. Avauspelissään FaZe sössi 11-1 johdon toisessa kartassa joka johti lopulta tanskalaisen Northin 16-13 voittoon karttavoittoon ja FaZe joutui taistelemaan voiton pitkän kaavan kautta. Sama nähtiin jälleen seuraavassa pelissä, kun G2:sta vastaan tiimi johti 14-5 avauskarttaa. Kartta kuitenkin päättyi lopulta vasta kahden jatkoajan jälkeen FaZen 22-20 voittoon.

FaZe tekee peleistään itselleen liian vaikeita, mutta ainakaan HJelvijs ”broky” Saukantsia ei voida syyttää sillä nuorukainen on ollut tähän mennessä FaZen paras pelaaja turnauksessa. FaZe on jo pitkään kaivannut toista tasaista suorittajaa Nikola ”NiKO” Kovačin rinnalle ja nyt ku se on löytynyt niin voittoja on alkanut tulemaan enemmän.

Mikä riivaa mousesportsia?

Mousesportsin peli on tökkinyt koko turnauksen ajan ja 0-2 tappiot espanjalaiselle Movistar Ridersille ja Northille eivät olleet todellakaan oletettavissa. C0ntact pelissä myös avauskartan jälkeen mousesports näytti olevan matkalla jälleen uuteen tappioon, mutta sitten jotain loksahti paikalleen. Mousesports hävisi seuraavaan kahteen karttaan yhteensä vain kolme kierrosta ja ei jättänyt vastustajilleen mitään mahdollisuuksia tärkeässä 2-1 avausvoitossaan.

Ennen c0ntact peliä tiimiltä puuttui selvästi se pelaaja joka ottaa roolia ratkaisevalla hetkellä. Näitä pelaajia löytyy kuitenkin reilusti mousesportsista ja oli hyvin kummallista katsoa miten koko tiimi kärsi kerralla yhtä surkeasta vireestä.

Kartat tänään hyvin tasaisia

Kummaltakin löytyy selvät inhokit, kun FaZe ei pelaa Vertigoa ja mouzilta on nähty vain yksi Overpass joka päättyi tappioon. FaZelta oletan valintana Miragea jossa tiimi on on ollut aivan jäätävässä vireessä viime kuukaudet. Mousesportsilla Dust2 on seurannut melko samaa kaavaa. Ratkaisijana Nuke on todennäköisin.

MUISTA MYÖS OSALLISTUA OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFLEEN TÄÄLTÄ!

cs:go pelivihje: mousesports – faze

Peli on kertoimien perusteella tasainen, mutta onhan FaZe ihan selvä ennakkosuosikki. Mousesportsin jyräys c0ntactia vastaan oli erittäin vakuuttava, mutta FaZe on aivan eri peto. Mousesports tulee varmasti pistämään kampoihin kovaa, mutta Brokyn ja NiKon voimin FaZella ei pitäisi olla ongelmia jatkaakseen voittoputkeaan viiteen peliin.

Pelivihje: FaZe
Kerroin: 1.80 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL toinen Twitch-kanava
Aika: 19:30
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia