CS:GO - ESL Pro League Season 12 Europe: fnatic - NiP
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Tämä peli on yksi niitä ESL Pro League Season 12 Europen viimeisen kierroksen kamppailuita, jotka on vain pakko pelata alta pois. Fnatic tai NiP eivät kumpikaan voi edetä enää jatkoon, mutta pelissä on silti kunnia kyseessä näiden kahden ruotsalaisen tiimin välillä.

LUNASTA 10€ ILMAISVETO JA 100% BONARI SUPRABETTIIN TÄÄLTÄ >>

hyödyntääkö fnatic mahdollisuutensa tänään?

Fnaticin turnaus ei ole ollut mahtavin, kun kuudesta pelistä on jäänyt käteen vain kaksi voittoa. Freddy ”KRIMZ” Johanssonia lukuunottamatta tiimistä ei paljoa positiivista voi nostaa esiin. Nyt kuitenkin voi vielä pelata kunniasta ja vastustaja on heikentyi viime kierrokselle huomattavasti. NiP:n valmentaja Björn ”THREAT” Pers joutui korvaamaan Tim ”nawwk” Jonassonin joka jäi terveysongelmien takia sivuun hetkellisesti aktiivisesta kokoonpanosta.

Nyt on siis oiva mahdollisuus parantaa omia tilastoja ja ottaa sentään vakuuttava voitto toisesta ruotsalaisesta tiimistä joka voi nostaa tiimin mielialaa hieman.

paljonko ninjoja oikeasti kiinnostaa

Jos fnatic on ollut vaisu niin NiP sitten vasta onkin ollut. Vain yksi voitto kuudesta pelistä on surkea tulos ja kun vain yksi pelaaja on tällä hetkellä positiivisilla tilastoilla niin se ei ole ihme. Fredrik ”REZ” Sterner on tehnyt samaa kuin KRIMZ fnaticissa eli yrittänyt toimia tiiminsä kantavana pelaajana, mutta muuta tiimiä ei ole selvästi kiinnostanut pelata.

Nyt vielä nawwkin puuttuminen kokoonpanosta voi varmistaa, että NiP löytää tämän kierroksen jälkeen itsensä lohkonsa viimeisenä joka olisi todellinen nolaus.

nip todellisissa ongelmissa karttojen osalta

Fnatic on hyvässä paikassa, sillä se voi bannata ainoan kartan jossa NiPillä on todellinen etu eli Train. Toisena vaihtoehtona on Vertigo, mutta siinä ninjoillakaan ei ole kulkenut peli yhtään. Valintoina oletan fnaticilta Overpassia ja NiPltä Miragea paitsi jos fnatic jättää Trainin auki. Ratkaisijana Dust2 jossa kumpikin on onnistunut voittamaan viidestä pelistään vain yhden.

CS:GO PELIVIHJE: FNATIC – NIP

Normaalisti en koskisi peleihin joissa ei löydy enää panosta, mutta yhden pelaajan uupuminen muuttaa asetelmia vain liikaa. Jo pelkässä tulivoimassa pelin pitäisi olla fnaticin, mutta kartatkin auttavat ruotsalaisia vielä lisää. Fnaticin suoran kahden kartan voitto on tänään sen verran korkealla kertoimella, että sitä uskaltaa lähteä koittamaan pienellä.

Pelivihje: fnatic -1.5
Kerroin: 1.85 Betway
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆

LUNASTA 10€ ILMAISVETO JA 100% BONARI SUPRABETTIIN TÄÄLTÄ >>

ESL:n kolmas Twitch-kanava
Aika: 18:30
Kieli: Englanti

Kuvalähde: ESL

LUE MUUT CS:GO VIHJEEt >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia