CS:GO - ESL One: Road to Rio: Liquid - 100 Thieves
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Road to Rio: North America on saavuttanut pudotuspelit ja toisessa puolivälierässä yhteen ottavat pohjois-amerikkalainen Liquid ja australialainen 100 Thieves. Thieves jäi A-lohkon toiseksi hävittyään keskinäisen kamppailun lohkoykkösen GEN.G kanssa. Liquid taas oli B-lohkon kolmonen jätettyään Mibrin neljänneksi tiimien välisen kohtaamisen tuloksen ansiosta.

milloin liquidin peli palautuu raiteilleen?

Liquidin peli on jo pidempään ollut hyvin heittelevää ja tiimin kirkkaimmat tähdet ovat suorittaneet erittäin epätasaisesti. Jonathan ”EliGE” Jablonowski on yrittänyt tehdä parhaansa, mutta ei hänkään ole pystynyt nousemaan joka pelissä tiiminsä ratkaisijaksi. Viimeisin peli päättyi kuitenkin 2-0 voittoon lohkojumboksi jäänyttä brasilialaista Yeahia vastaan. EliGE keikkui tiiminsä kärjessä yhdessä Russel ”Twistzz” Van Dulkenin ja Keith ”NAF” Markovicin kanssa.

Kaksi tätä edeltävää kamppailua olivat kuitenkin täysiä nöyryytyksiä, kun Furia ja Envy hakivat puhtaat 2-0 voitot pohjois-amerikkalaisista. Noissa peleissä kukaan tiimistä ei onnistunut kunnolla. Ongelmat eivät varmasti ole pelkästään pelinsisäisiä ja on hyvin outoa ettei tiimi ole tehnyt vielä tässä kohtaa muutoksia.

hyytyykö 100 thieves jälleen ratkaisevilla hetkillä?

100 Thievesin isoin ongelma on tärkeissä peleissä sulaminen. Tiimiltä puuttuu ratkaisija usein turnausten jatkopeleissä ja tänään siihen ei ole varaa. Parhaina päivinään Sean ”Gratisfaction” Kaiwai ja Justin ”jks” Savage ovat miltei pysäyttämättömiä ja sitä on nähty tämänkin turnauksen aikana. Selviäminen Rioon on välttämätöntä tälle tiiimille ja vahvan alkulohkon jälkeen pelin ei pitäisi murentua käsiin järin helposti.

Oma karttavalinta ei pitäisi olla ongelma kummallekaan!

100 Thieves on pelannut hyvin Vertigossa ja tänään voidaan heiltä odottaa sitä valintana. Kartan hoitaminen on kuitenkin välttämätöntä, sillä Liquidilta nähdään oletettavasti Mirage. Liquid pelaa siinä hyvin ja 100 Thievesin viimeaikaiset tulokset ovat olleet aivan järkyttäviä siinä. Kolmantena karttana voidaan nähdä Dust2 tai Nuke, mutta turpaanotto Envyltä Dustissa todennäköisesti ajaa Liquidin päätymään jälkimmäiseen jos mahdollista.

MUISTA MYÖS OSALLISTUA OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFLEEN TÄÄLTÄ

cs:go pelivihje: lIQUID – 100 THIEVES

Tasaisempi vääntö on luvassa kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää, mutta paljon ratkeaa Thievesin omaan karttavalintaan. Tämä turnaus on myös antanut hyvin suuntaa Liquidin vireeseen ja tänään on luotto siihen ettei pelissä tulla näkemään järkyttävää parannusta. Pelivalintana siis 100 Thievesin voitto.

Pelivihje: 100 Thieves
Kerroin: 2.30 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL virallinen Twitch-kanava
Aika: 23:00
Kieli: Englanti

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia