CS:GO - DreamHack Masters Europe: FaZe - GODSENT
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Dreamhack Masters -turnaus jatkuu Euroopan puolella, kun C-lohko aloittaa pelinsä tänään. Lohko on erittäin tasainen, sillä altavastaajia ei juurikaan löydy. Lohkon toisessa kamppailussa kohtaavat kaksi eurooppalaista sekajoukkuetta, kun FaZe kohtaa Jesse ”zehN” Linjalan tähdittämän GODSENTin. Mielenkiintoa ottelun ylle on luotu jo muutamien viime päivien aikana, kun molemmat joukkueet ovat tiedoittaneet rosterimuutoksista. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kolme viikkoa sitten, jolloin FaZe otti suoran 2-0 voiton. Onko voimasuhteet kuitenkin tänään tasaisemmat?

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA DREAMHACKIN MATSEISTA >>

kuka korvaa legendaarisen olofmeisterin?

Hyvässä vireessä oleva FaZe ilmoitti toissapäivänä pelaajamuutoksesta, kun pelin yksi suurista legendoista ruotsalainen Olof ”olofmeister” Kjajber päätti ottaa tauon koko lajin suhteen. Paikkaajaa tätä tehtäessä ei ole vielä varmistettu, mutta huhuissa on ollut vahvimpana esillä nuori liettualainen Aumas ”Bymas” Pipirasia. 16-vuotias talentti olisi näillä näkymin tulossa joukkueeseen koeajalle.

Ennen pelaajamuutosta FaZe pelasi erittäin hyvän Road to Rio -turnauksen, jossa joukkue otti ensin kahdeksan voittoa putkeen. Tämän jälkeen tuli kuitenkin kaksi tappiota tärkeimmissä peleissä ja joukkueen lopullinen sijoitus turnauksessa oli kolmas, joka jo lähestulkoon varmistaa huipputiimin paikan tämän vuoden ainoassa major-turnauksessa.

HLTV:n rankingin sijalla seitsemän olevan FaZen oli hyvä tehdä pelaajamuutos juuri nyt, sillä tämä Dreamhack-turnaus toimii hyvänä kokeilualustana uudelle pelaajalle. Tämä avittaa juuri major-karsintaturnauksia varten, sillä yhden pelaajan saa vaihtaa koko karsintojen aikana ilman pistemenetyksiä. Jos vaihtoja tulee kuitenkin enemmän, siitä tulee heti toisella kerralla jo pisteiden puolittaminen.

godsent sai huippuvahvistuksen rosteriinsa!

GODSENT ilmoitti omasta pelaajavaihdoksestaan jo viime perjantaina, kun joukkue penkitti ailahtelevasti pelanneen ruotsalaisen Mikali ”Maikelele” Billin ja tilalle tuli Copenhagen Flamesistä erittäin lupaava 21-vuotias tanskalainen Asger ”Farlig” Jensen, jonka vahvuus on ehdottomasti AWP-pelaaminen.

Välähdyksiä tanskalaisen osaamisesta saatiin jo RtR-turnauksessa, jossa ”Farlig” oli lähes jokaisessa pelissä joukkueensa selkeästi paras pelaaja. Nuori tanskalainen on myös ennen kaikkea viihdyttävä pelaaja, joka pystyy parhaimmillaan hoitamaan vaikeitakin clutch-tilanteita.

Tämä pelaajamuutos saattaa parhaimmillaan nostaa GODSENTin taistelemaan jopa maailman top-10 sijoituksista. Joukkue on viime aikoina tehnyt muutenkin vahvaa nousua kohti kirkkainta kärkeä, ja on väkevillä suorituksilla jopa kolkuttelemassa kärjen kantapäitä.

Tasaisuutta rankingin sijalla 18 olevan joukkueen täytyy löytää, sillä hyvien pelien jälkeen tulee liian usein heikkoja suorituksia. Hyvänä esimerkkinä toimii edellisessä turnauksessa otettu voitto Mousesportsista, mutta seuraavana päivänä tulikin tappio pari porrasta heikompaa Movistar Ridersia vastaan.

vaikuttavatko pelaajamuutokset karttavalintoihin?

Edellisessä kohtaamisessa karttoina toimivat Overpass ja Nuke. Joukkueilla inhokkikartat eivät ole muuttuneet, joten samat kartat tullaan tänään bannimaan, kuten viimeksikin. GODSENT poistaa Miragen ja FaZe bannii Vertigon. Mielenkiintoisempi osuus onkin itse pelattavien karttojen valinnat, sillä uusien pelaajien sisäänajoa varten on parempi valita karttoja, jotka eivät vaadi niin paljon taktisia kikkoja.

GODSENT yrittää ottaa revanssia Overpassissa, tämä on joukkueelle kuitenkin ollut hyvä kartta kaiken kaikkiaan. FaZe valitsee tällä kertaa Infernon juuri aiemman perustelun vuoksi, sillä kartta ei vaadi niin paljoa taktisia juttuja. Toinen valintaa puoltava asia on se, että vastustajan voittoprosentti kyseisessä kartassa on vain 9%. Ratkaisevaksi kolmanneksi kartaksi joukkueet jättävät Dust2, jota molemmat ovat viime aikoina pelanneet suhteellisen paljon. Pelattavat kartat siis tänään Overpass (GODSENT pick), Inferno (FaZe pick), Dust2 (ratkaiseva kolmas kartta).

CS:GO PELIVIHJE: FaZe – GODSENT

Illan otteluun kohteena pelataan GODSENTin voittoa, sillä nyt, jos koskaan yllätysmahdollisuus on olemassa. Kertoimet ovat kaikkinensa älyttömät. Molemmat joukkueet ovat kokeneet pelaajamuutoksia, niin on aivan kolikonheittoa kumpi uusista pelaajista omaksuu oman joukkueensa tavat nopeammin. Harjoitteluetu on myös GODSENT:lla ainakin virallisten tietojen mukaan, sillä he ovat vahvistaneet uuden pelaajansa aiemmin ja näin ollen ovat päässeet parin päivän ajan jo harjoittelemaan.

Pelivihje: Godsent ML 
Kerroin: 3.10 Olybet
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
Dreamhackin virallinen Twitch-kanava  
Aika: 18:30
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Jaa:

lisää samankaltaisia