CS:GO - ESL Pro League Season 12 Europe: FaZe - Spirit
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

ESL Pro League Season 12 Europe saa jatkoa, kun B-lohkossa yhteen ottavat FaZe ja venäläinen Spirit. FaZe löytyy tällä hetkellä lohkon pohjalta hävittyään tähän mennessä jokainen neljästä pelaamastaan pelistä. Spirit taas on kaksi sijaa ylempänä kahdella voitolla neljästä pelistä.

LUNASTA UNIKRNIIN BONUS TÄÄLTÄ >>

mikä on ratkaisu fazen ongelmiin?

Markus ”Kjaerbye” Kjærbye liittyi FaZen kokoonpanoon elokuun alussa ja tämän jälkeen tulokset ovat olleet suoraan sanottuna noloja. Seitsemästä pelatusta BO3 sarjasta on jäänyt käteen vain yksi voitto ja kaikkiaan kaksi karttaa viidestätoista pelatusta.

Neljässä tähän mennessä pelatussa pelissä vain neljä pelaajaa on päässyt sarjan lopuksi positiivisille tilastoille ja tämän ei pitäisi olla mahdollista sillä tiimistä pitäisi löytyä tulivoimaa. Kjaerbye ei ole saanut peliään luistamaan tiimissä vielä yhtään, mutta hän ei todellakaan ole ainoa syypää. Håvard ”rain” Nygaard on ollut viime aikoina vaisuin ja parantumisen merkkejä ei ole näkyvissä. Nikola ”NiKo” Kovač ei ole ikinä ollut vakuuttavin IGL, mutta ei tämän tasoista rämpimistä kukaan olettanut. Bosnialaisella on valtava työ edessä jos haluaa vielä pelastaa viisikon turnauksen, mutta tässä kohtaa jatkopaikka on miltei mahdoton saavuttaa.

jatkaako spirit hyvää virettään?

Spirit oli jo hyvässä vireessä turnaukseen lähtiessä ja vaikka vastustajan taso on koventunut niin tiimin meno ei ole liikaa hidastunut. Tiimin jokainen peli tähän mennessä on edennyt kolmeen karttaan ja ovat olleet hyvin tiukkoja. Leonid ”chopper” Vishnyakovilla on ollu tähän mennessä erittäin surkea turnaus yksilönä, mutta silti tiimi on onnistunut suorittamaan hyvällä tasolla. Tämä peli on oiva tilaisuus kääntää vire, sillä peli tulee olemaan venäläisten helpoin kamppailu turnauksessa tähän mennessä.

kartat suosivat tänään reilusti venäläisiä

FaZe on todella kinkkisessä tilanteessa tänään karttojen suhteen. Mirage ei ole Spiriltä sujunut viime peleissä, mutta koska tiimeillä on sama permabanni eli Vertigo niin Spirit tulee Miragen todennäköisesti bannaamaan ja jättää Vertigon FaZen vastuulle. Tämä aikalailla pakottaa FaZen kokeilemaan onneaan Infernossa. Spiriltä todennäköisesti nähdään valintana Nuke, jossa tiimi on ottanut viisi perättäistä voittoa. Ratkaisijana oletan Dust2:sta, mutta sinne asti tuskin tänään päädytään.

cs:go pelivihje: faze – spirit

Edellä mainitusti Spiritin jokainen peli on edennyt kolmanteen karttaan, mutta tänään vastustajan vire on umpisurkea. FaZella on mahdollisuudet yllättää omassa kartassa, mutta tämä vaatisi jonkun ottavan roolia tiimissä. Tätä ei kuitenkaan ole hetkeen tiimiltä nähty ja vastaavasti Spiritiltä näitä löytyy. Jossain kohtaa FaZe tulee vireensä kääntämään, mutta tällä hetkellä vielä uskaltaa pelata tiimiä vastaan. Spiritin puhdas voitto myös saa melko hyvää kerrointa, joten sitä uskaltaa pienellä pelata.

Pelivihje: Kartat: Spirit -1.5
Kerroin: 2.60 Betway
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
ESL:n virallinen Twitch-kanava
Aika: 15:00 
Kieli: Englanti

Kuvalähde: ESL

Lue muut CS:GO VIHJEEt >>

Jaa:

lisää samankaltaisia