Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen
Northissa pelanneet Nicklas ”⁠gade⁠” Gade, Philip ”⁠aizy⁠” Aistrup ja Markus ”⁠Kjaerbye⁠” Kjærbye palaavat yhteen uuden joukkueen alle.

Kolmikon lisäksi joukkueeseen liittyy entinen Heroic-tähti Johannes ”⁠b0RUP⁠” Borup ja useissa alemman tason tanskalaisjoukkueissa pelannut Frederik ”⁠Fessor⁠” Sørensen. Viisikko etsii nyt uutta organisaatiota, jonka alla pelata kilpailullisesti.

Kolmikon jäsenistä gade ja aizy ovat edelleen Northin kirjoilla, kun taas Kjaerbye on edelleen FaZe:n penkillä. Kjaerbyen visiitti FaZe:n CS:GO-joukkueessa kesti vain muutaman kuukauden, sillä hänet penkitettiin kuluvan vuoden tammikuussa, kun FaZe palkkasi joukkueeseensa entisen Team Liquid-tähden Russel ”⁠Twistzz⁠” Van Dulkenin.

LUNASTA BONARI UUTEEN 24BETTLEEN – PYSTYT KOTIUTTAMAAN JO KESKEN KIERRÄTYKSEN! – MGA LISENSSI – LUNASTA 100% BONARI TÄÄLTÄ

Kolmikko pelasi yhdessä vuosien 2018 ja 2020 välillä Northissa. Joukkueen suurimmat saavutukset olivat GG.BET Ice Challenge sekä Dreamhack Open Sevilla -turnauksien voitot. Maailman kärkeä joukkue ei kuitenkaan koskaan pystynyt havittelemaan. Nyt kolmikkoa vahvistaa nuori Fessor sekä jo itsensä Heroicissa läpi lyönyt b0RUP.

Joukkueen pelin sisäinen johtaja gade kertoi HLTV:lle uskovansa Fessorin kykyihin:

”B0RUP:lla ja minulla on historiaa entisistä joukkueista. Me aina vitsailimme, että pelaisimme vielä joku päivä samassa joukkueessa. Olen todella iloinen, että se vihdoin tapahtui.

”Fessor on nouseva tähti, ja hänen valitseminen joukkueeseen oli itsestäänselvyys.”

– Nicklas ”gade” Gade

Onkin mielenkiintoista, kiinnittääkö mikään organisaatio huomionsa kolmikon uuteen joukkueeseen. CS:GO:ssa on nähty COVID-19 -tilanteen takia monia vetäytymisiä, ja uudet organisaatiot eivät ole olleet yhtä kiinnostuneita kuin ennen.

Ex-North kolmikon uusi joukkue on seuraava:

Nicklas ”⁠gade⁠” Gade
Markus ”⁠Kjaerbye⁠” Kjærbye
Philip ”⁠aizy⁠” Aistrup
Johannes ”⁠b0RUP⁠” Borup
Frederik ”⁠Fessor⁠” Sørensen

Jaa:

lisää samankaltaisia