Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen

FunPlus Phoenixin GM Petar ”⁠peca⁠” Marković julkaisi Twitterissä organisaation päässeen sopuun GODSENT:n kanssa heidän CS:GO-joukkueensa ostamisesta. FunPlus Phoenix on nyt aloittanut yksittäiset neuvottelut GODSENT:n pelaajien kanssa heidän sopimuksistaan.

HLTV:n mukaan peca kertoi, että pelaajat ja heidän agentit käyvät sopimuksiaan tällä hetkellä läpi. Organisaatiot ovat kuitenkin päässeet sopuun kaupoista, ja kapulat on siirretty nyt pelaajille.

Twitterissä jaetun kuvan perusteella kokoonpanon viides jäsen on vielä epäselvä. Aiemmin oli huhuttu, että suomalaispelaaja Miikka ”suNny” Kemppi liittyisi kokoonpanon vahvuuteen. Huhua vahvisti ENCE:n julkistus Kempin penkittämisestä. Mikäli huhut pitävät paikkansa, olisi Kemppi FunPlus Phoenixin toinen suomalaispelaaja Jesse ”zehN” Linjalan rinnalla. Tällöin Kemppi palaisi yhteen kahden vanhan joukkuetoverinsa kanssa, sillä Kemppi on pelannut Mousesportsissa Martin ”STYKO” Styk:n kanssa.

Näillä näkymin FunPlus Phoenix omistaisi pikaisesti GODSENT:n CS:GO-joukkueen, joka on tällä hetkellä HLTV:n ranking-listan sijalla 20. Kysymykset Kempin mukanaolosta selvinnee ensi vuoden puolella, sillä edellämainittu sopimus on merkattu alkavaksi 01.01.2021.

Jaa:

lisää samankaltaisia