Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen
Furia on julkistanut tänään, perjantaina penkittäneensä AWP-pelaajansa Henrique ”⁠HEN1⁠” Telesin. HEN1 valittiin HLTV:n vuoden 2020 TOP-20 listauksen sijalle 16.

Fraglider.pt:n mukaan HEN1:n on myös huhuttu liittyvän legendaarisen brasilialaispelaaja Raphael ”cogu” Camargon uuteen joukkueeseen. On kuitenkin epäselvää, mihin HEN1 todella suuntaa. HLTV:n mukaan Furia penkitti HEN1:n hänen omasta pyynnöstään, sillä hän haluaa palata samaan joukkueeseen veljensä Lucas ”⁠LUCAS1⁠” Telesin kanssa. Tämä tukee Fragliderin väitteitä, sillä heidän julkaiseman artikkelin mukaan cogun joukkueessa pelaisi veljesten lisäksi neljä MIBR:n pelaajaa.

HEN1:n tilalle on huhuttu yhdysvaltalaispelaaja Paytyn ”Junior” Johnsonia. Hän olisi sopiva korvaaja HEN1:lle, sillä molemmat pelaavat pelissä AWP-pelaajan roolia. Junior on tällä hetkellä linkitettynä Triumphin organisaatioon, mutta huhujen mukaan neuvottelut Furian ja Triumphin välillä ovat jo valmiit.

HEN1 ei täten matkusta Furian kanssa heidän vuoden ensimmäiseen turnaukseen – Blast Premier Global Finals:iin. Furian sijoittaja André Akkari lausui seuraavasti:

”Koko 2020 vuoden ajan hän (HEN1) ilmaisi todella selkeästi hänen halunsa pelata veljensä Lucasin kanssa. Furiassa heille molemmille ei ollut tilaa, sillä meillä oli Furiassa todella vahva kokoonpano, johon olimme tyytyväisiä. Ei ollut mitään mahdollisuutta siihen, että olisimme tuoneet LUCAS1:n tähän joukkueeseen.”

-André Akkari

HLTV:n mukaan HEN1:n uuden joukkueen kanssa saattaa kuitenkin ilmetä ongelmia, sillä organisaatio voi olla hankala löytää. Heidän neuvottelut MIBR:n kanssa menivät puihin palkkavaatimusten takia. Cogu kertoi Alexandre ”⁠gAuLeS⁠” Chiquetan striimissä keskiviikkona, että häntä kohdeltiin kuin roskaa neuvottelujen aikana Immortals Gaming Club:n kanssa, joka on MIBR:n isäntäyhtiö.

Lunasta 100% bonari uuteen MGA vedonlyöntisaittiin täältä

Akkari kertoi vielä, että mikäli HEN1 ja hänen kumppanit eivät saa organisaatiota allensa, on FURIA valmis miettimään hänen paluutaan kokoonpanoon. Akkari kertoi myös lausunnossaan HEN1:n saaneen tarjouksen, jonka summa oli lähes 10% vähemmän, kuin HEN1:n sopimuksessa oleva summa, hän silti siirtää sopimuksen HEN1:n hyväksyttäväksi.

Mikäli siirrot menevät nappiin olisi Furian kokoonpano seuraava:

Andrei ”⁠arT⁠” Piovezan
Vinicius ”⁠VINI⁠” Figueiredo
Yuri ”⁠yuurih⁠” Santos
Kaike ”⁠KSCERATO⁠” Cerato
Paytyn ”Junior” Johnson
Nicholas ”⁠guerri⁠” Nogueira (valmentaja)

Mikäli cogun uusi joukkue toteutuu olisi heidän kokoonpano seuraava:

Vito ”kNgV-” Giuseppe
Alencar ”trk” Rossato
Leonardo ”leo_drk” Oliveira
Lucas ”LUCAS1” Teles
Henrique ”HEN1” Teles
Vinicius ”v$m” Moreira

Raphael ”cogu” Camargo (valmentaja)

Jaa:

lisää samankaltaisia