Esports on valloittamassa vedonlyöntimarkkinat
Kirjoittanut toimitus
Uutinen yleiset

Esports on valloittamassa vedonlyöntimarkkinat koronaviruksen takia – räjähdysmäinen kasvu odotettavissa.

Tilanne maailmalla on varsin surullinen tällä hetkellä ja se on iskeytynyt myös normaaliin urheiluvedonlyöjään. Kaikki suosituimmat lajit ja sarjat ovat ymmärrettävästä syystä laittaneet pillit pussiin tai vähintäänkin tauolla. Vedonlyöjät törmäävät tällä hetkellä bookkereilla lähinnä pöytätennikseen ja satunnaisiin Venäjän sarjoihin.
Markkinoilla on kuitenkin yksi kilpaurheilulaji, jolle tilanne on enemmän kuin otollinen. Esports on nostanut päätään pelattavien kohteiden listalla jo pidemmän aikaa, mutta koronaviruksen myötä vedonlyöjät ovat ruvenneet tarttumaan aktiivisemmin elektronisen urheilun valikoimiin.

Elektroninen urheilu eli paremmin tunnettuna Esports on tällä hetkellä ”betsaajien” kuumin markkinakohde. Tässä kohtaa muistuttelen, että kannattaa tutustua skeneen ennen kuin pelaa, jotta vastuullisuus säilyy. Peleistä löytyy erilaisia koukkuja, joita pystyy helposti välttämään pienellä vaivannäöllä. Yksi esimerkeistä on LAN-pelien ja online-pelien väliset eroavaisuudet. Tästä on tulossa tarkempi artikkeli myöhemmin sivustolle. Lyhyesti avattuna LAN-tapahtumat tarkoittavat studiotiloissa yleisön edessä pelattavia tapahtumia, kun taas online-muodossa pelit käydään nimensä mukaisesti netin kautta. Normaalitilanteessa isoimmat joukkueet pelaavat eniten yleisön edessä, kun taas ”divaritason” joukkueet yleensä onlinessa, mistä ne voivat nousta kohti isoimpia turnauksia.

Vedonlyöjällä on nyt mahdollisuus löytää uutta mielenkiintoista pelattavaa!

Vallitsevan tilanteen takia, esports on joutunut siirtämään isotkin turnaukset pelattaviksi online-muotoon. Tästä johtuen yllättäviäkin tuloksia ollaan nähty suomalaisten suosiman Counter-strike: Global offensiven (CS:GO) peleissä. Tällä hetkelläkin käynnissä olevissa turnauksissa on ollut haettavissa normaaleja isoimpia kertoimia. Esimerkkinä maailmanranking listan ykkösen perättäiset tappiot selkeänä ennakkosuosikkina.
Skeneä pidempään seuranneet, ovat onnistuneet nostamaan ”kassaa” myös suomalaisen ENCEn kustannuksella, kun heidän loistavasti alkanut nousu kohti kirkkainta kärkeä on viime kuukausien aikana kääntynyt kohti katastrofia.

CS:GO:n lisäksi suosituimpia pelejä bookkereiden listoilla ovat, Dota2, LOL (League of legends), RL (Rocket League). Vetomarkkinat käyvät siis edelleen kuumina, vaikka perinteiset lajit ovatkin poissa peleistä. Nyt jos koskaan on hyvä aika ottaa vaikka CS:GO:n alkeet haltuun ja hyödyntää markkinoiden tarjouksia.

Esports pelivalikoimaa voit käydä tutkimassa täältä.

Aktiivinen keskustelu vihjeistä ja esports-vedonlyönnistä. Matsien liveseuranta, striimit ja skabat löytyy sivustomme sosiaalisen median kanavista.

Liity Telegram-ryhmään tästä

Liity Facebook-ryhmään tästä

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti