Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen
Turnauksessa on jaossa yksi paikka BLAST Premier Spring Showdown -turnaukseen, joka alkaa huhtikuun 13. päivänä.

Nordic Masters Spring -turnaus saattaa mahdollistaa suomalaisorganisaatioiden HAVU:n ja ENCE:n välisen revanssiottelun jo tänä viikonloppuna. Molemmat joukkueet nimittäin osallistuvat turnaukseen, jossa on jaossa yksi paikka BLAST:n seuraavaan huipputurnaukseen.

Nordic Masters Spring -turnauksessa ei rahallisesti ole suuri palkintopotti, sillä potissa on vain 25 000$, joka menee pelkästään turnauksen voittajalle. Turnauksen voittaja lunastaa rahapotin lisäksi paikan BLAST:n Premier Spring Showdown -turnaukseen, jossa on jaossa kaksi paikkaa BLAST:n kevään lopputurnaukseen sekä 162 000$.

HAVU ja ENCE lukeutuu turnauksen ennakkosuosikkeihin, sillä joukkueiden lisäksi turnauksessa kilpailee GODSENT, Dignitas, Singularity, Galaxy Racer, 777 ja uudistettu MAD Lions. HAVU ja ENCE ovat turnauksen parhaat joukkueet HLTV:n joukkuerankingin perusteella. HAVU on rankingissa sijalla 19, kun taas ENCE majailee sijalla 26. Seuraavaksi korkein turnauksessa mukana oleva joukkue on GODSENT, joka on sijalla 46.

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä

Suomalaisittain voi odottaa siis menestystä, sillä on hyvinkin mahdollista, että toinen näistä suomalaisorganisaatioista nähdään BLAST:n seuraavassa huipputurnauksessa kilpailemassa maailman parhaita joukkueita vastaan.

Nordic Masters Spring -turnauksesta tekee mielenkiintoisen myös se, että hyvällä tuurilla on mahdollista nähdä suomalaisorganisaatioiden välinen revanssiottelu. HAVU ja ENCE kohtasivat jo uusien kokoonpanojensa voimin 12.03 paras kolmesta -formaatilla pelatussa ottelussa, jonka ENCE lopulta voitti lukemin 2-1. Ottelu oli äärimmäisen tasainen, sillä kaksi viimeistä karttaa menivät päätyyn asti.

Overpass oli HAVU:n karttavalintana ottelun toinen kartta, jonka joukkue lopulta voitti lukemin 16-14. Viimeisenä karttana pelattiin Inferno, jonka ENCE vei nimiinsä jatkoajan jälkeen lukemin 19-17.

Molemmat joukkueet kertoivat ottelun jälkeen pelanneensa kehnosti, joten olisi äärimmäisen mielenkiintoista nähdä, miten joukkueiden välisessä ottelussa nyt kävisi. Ottelu kiinnosti suomalaisia kovasti, sillä Pelaajatcomin lähetyksessä oli yli 100 000 erillistä katsojaa. Lähetyksessä samanaikaisten katsojien piikki ylitti reilusti 30 000 katsojan rajan.

Nordic Masters Spring -turnausta voi seurata BLAST:n Twitch-kanavalta sekä Yle Eurheilun Twitch-kanavalta. YLE:n kanavalla viikonlopun läpi selostuskopissa ahertaa Arttu “Olvari” Hämäläinen, Slaava “Twista” Räsänen, Jaakko Palvaila ja Lauri “NiNLeX” Vanhanen.

Jaa:

lisää samankaltaisia