Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen
Suomalaisjoukkue HAVU tekee HLTV.org -debyyttinsä tiistaina, kun joukkue ottelee ruotsalaisjoukkue Lilmix:ä vastaan.

HLTV.org -debyytillä tarkoitetaan HAVU:n ensimmäistä ottelua, joka on merkitty CS:n raamattuun eli HLTV.org -sivustolle. HAVU osallistuu Snow Sweet Snow 2 -turnauksen regionals karsintaan, jossa joukkue pelaa samassa lohkossa suomalaisjoukkue SJ:n sekä ruotsalaisjoukkue Apeksin ja Lilmixin kanssa.

HAVU:lla on loistavat mahdollisuudet voittaa oma lohkonsa, sillä Apeks ja tiistaina vastaan asettuva Lilmix ovat alemman tason ruotsalaisjoukkueita. Lilmix on pelannut todella kehnosti viime aikoina, kun taas Apeks ei ole pelannut kyseisellä kokoonpanolla kuin viisi karttaa. Näistä viidestä kartasta joukkue on hävinnyt neljä.

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä

HAVU:n kanssa samassa lohkossa pelaa myös suomalaisjoukkue SJ. Joukkue on kasattu nuorista ja kokemattomista suomalaisista pelaajista, joten odotukset SJ:n kannalta eivät ole korkealla. Joukkue on kuitenkin pelannut yllättävän hyvin, sillä SJ pystyi laittamaan kampoihin Snow Sweet Snow 1 -turnauksessa Lilmixille.

HAVU lähtee ennakkosuosikin asemassa otteluunsa Lilmixiä vastaan, sillä Lilmix on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelustaan kolme ottelua 0-2 -lukemin. Lilmix kärsi tappiot Sinnersiä, GamerLegionia ja Honorista vastaan. Joukkue on lähinnä voittanut vain kaikista huonoimpia alemman tason joukkueita, joka lupaa hyvää vahvan kokoonpanon omaavalle HAVU:lle.

HAVU:n ensimmäinen ottelu Lilmixiä vastaan alkaa klo: 10:00 tiistai-aamuna ja ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla. Ottelua voit seurata suomenkielisellä selostuksella Pelaajatcom:n Twitch-kanavalta ja englanninkielisellä selostuksella TEBtv:n Twitch-kanavalta. Ottelun tiedot löydät ottelun HLTV-sivulta.

HAVU:n CS:GO-kokoonpano:

  • Olli ”sLowi” Pitkänen
  • Lasse ”ZOREE” Uronen
  • Sami ”xseveN” Laasanen
  • Jani ”Aerial” Jussila
  • Jemi ”jemi” Mäkinen
  • Taneli ”diSTURBED” Veikkola (valmentaja)
Jaa:

lisää samankaltaisia