Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen
Russel ”Twistzz” Van Dulken on DBLTAP:n raportin mukaan sopimusneuvotteluissa FaZe Clanin kanssa.

Raportin mukaan on kuitenkin epävarmaa tulisiko neuvottelut valmiiksi ennen 25. päivä alkavaa CS_summit 7 -turnausta, johon FaZe:n on määrä osallistua. FaZe pelaa tällä hetkellä kokoonpanolla, jossa on osallisena FaZe:n vanha pelaaja Olof ”olofmeister” Kajbjer Gustafsson. Hän toimii tällä hetkellä FaZe:n varapelaajana, ja ei ole sanonut haluavansa jatkaa ammattitasolla. Olofmeister kylläkin kertoi nauttivansa jälleen kilpailusta, mutta mikään raportissa ei viittaa hänen jatkoon.

Twistzz on pelannut lähes koko ammattiuransa Liquidissa. Hänet kuitenkin penkitettiin joukkueesta yhteisymmärryksessä, sillä Liquid oli ollut jo pitkään AWP-pelaajan tarpeessa. Liquid palkkasi Twistzz:n tilalle brasilialaispelaaja Gabriel ”Fallen” Toledon. Liquidin kanssa Twistzz voitti monia suuria turnauksia ja saavutti toisena joukkueena maailmassa Intel Grand Slamin voiton tehden sen historiallisen nopeasti.

Lunasta 100% bonari uuteen MGA vedonlyöntisaittiin täältä

FaZe:lla on ollut Finn ”Karrigan” Andersenin lähdön jälkeen suuria ongelmia IGL (pelin sisäinen johtaja) -osastolla. Joukkueessa on aina ollut todella paljon tulivoimaa, mutta joukkueessa ei ole ollut kunnollista johtajaa. Nyt DBLTAP kuitenkin kertoo, että lähteiden mukaan myös Karrigan olisi neuvotteluissa FaZe:n kanssa. On kuitenkin epäselvää, missä vaiheessa nämä neuvottelut ovat. HLTV.org raportoi aikaisemmin tammikuussa Mousesportsin etsivän korvaavia pelaajia Karriganille, joka oli ilmoittanut Mousesportsille miettivänsä eri vaihtoehtoja, joihin kuului Mousesportsista lähteminen.

1pv:n mukaan Mousesports on korvaamassa myös pitkäaikaisen jäsenensä Chris ”chrisJ” de Jongin, jonka huhutaan liittyvän Funplus Phoenixin kokoonpanoon. Organisaatio osti GODSENT:n ex-CS:GO -joukkueen, jossa pelaa mm. chrisJ:n vanha joukkuetoveri Martin ”STYKO” Styk. Täten karriganin ja chrisJ:n poistuessa, mousesports nappaisi tilalle Frederik ”acoR” Gyldstrandin MAD Lionsista sekä Chris ”dexter” Nongin Renegadesista.

Jaa:

lisää samankaltaisia