Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen
Finn ”⁠karrigan⁠” Andersen pohtii parhaillaan jatkoaan Mousesportsissa, kertoo HLTV sekä 1pv.fr.

Karrigan on kertonut pohtivansa jatkoaan, ja etsivän samalla uusia mahdollisia joukkueita, joissa pelata. Hän on epävarma jatkostaan Mousesportsin kanssa, ja täten on ilmoittanut pohtivansa eri vaihtoehtoja. Karriganin sopimus Mousesportsin kanssa päättyy maaliskuussa. Theclutch.com.br:n raportin mukaan hänet on linkitetty huhuin, joissa hän palaisi FaZe:n riveihin.

30-vuotias tanskalaispelaaja ei ole HLTV:n mukaan vielä päättänyt tulevaisuudestaan, ja hän on kysynyt lisää aikaa pohtiakseen tulevaisuuttaan. Täten Mousesportsin on täytynyt aloittaa etsintä karriganin korvaajalle.

Karrigan on ollut osa Mousesportsia jo lähes kaksi vuotta. Ennen kyseistä ajanjaksoa hän pelasi FaZe:ssa myöskin kaksi vuotta. Karrigan on uransa aikana edustanut näiden kahden joukkueen lisäksi myös Astralista.

Lunasta 100% bonari uuteen MGA vedonlyöntisaittiin täältä

FaZe on karriganin joukkueista ollut ehdottomasti menestyksekkäin, sillä karrigan voitti FaZe:n kanssa useita huipputurnauksia, ja sijoittui major-turnauksessa toiseksi. Mousesportsin kanssa karriganin taival on ollut vaikea, ja menestystä ei ole tullut halutulla tavalla useista pelaajavaihdoksista huolimatta.

Mikäli hän liittyisi FaZe:n riveihin, korvaisi hän todennäköisesti nyt joukkueen varapelaajana pelaavan Olof ”olofmeister” Kajbjer Gustafssonin. On kuitenkin mahdollista, että karrigan päättää pysyä Mousesportsin kokoonpanossa. Ainut asia, mikä on tuotu julkisuuteen, on se, että karrigan on pyytänyt lisäaikaa miettiäkseen vaihtoehtojaan ennen sopimuksen allekirjoittamista.

1pv.fr kertoo omassa raportissaan karriganin odottavan hänen sopimuksensa raukeamista, jotta hän voisi ottaa edun, kun hänellä ei ole enään ulosostohintaa. Samassa yhteydessä mainitaan, ettei karrigan olisi kovin halukas jatkamaan sopimustaan Mousesportsin kanssa.

Jaa:

lisää samankaltaisia