Kirjoittanut mylly
CS:GO ence

Vaikka ENCE jäi ilman kutsua helmi-maaliskuun vaihteessa järjestettävään IEM: Katowice 2020 -turnaukseen, on sillä mahdollisuus vielä päästä mukaan tänään päättyvissä suljetuissa karsinnoissa.

Eilen alkaneet karsinnat eivät ole ENCEltä sujuneet aivan tyylipuhtaasti. Ensimmäinen paras kolmesta ottelu puolalaista Illuminaria vastaan päättyi 2-1 ENCEn eduksi, mutta seuraava ottelu FaZea vastaan päättyi 1-2 Fazen hyödyksi, ja he lunastivat itselleen paikan turnauksesta.

ENCEn tie turnaukseen ei kuitenkaan ole vielä katkennut, vaan taistelu jatkuu tänään klo 19 puolalaista AGOa vastaan. Tämän ottelun voittaja kohtaa pronssipelissä IlluminarMAD Lions pelin voittajan, jossa ratkaistaan viimeinen turnaukseen pääsevä Euroopan aluekarsintajoukkue.

Illan ensimmäisen ottelun AGOa vastaan ei pitäisi olla ENCElle suurikaan haaste jos joukkueiden rankingeihin on katsomista, ENCEn ollessa sijalla #12 ja AGOn #41. AGO on kuitenkin pelannut viime aikoina tasaisen hyvää peliä ja on voittanut viimeisestä 16 ottelustaan yksitoista, joten ei olisi ennennäkemätöntä vaikka altavastaaja katkaisisikin ENCEn tien turnauksessa.

Lähde: HLTV

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti