Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen
Eurheiluorganisaatio OG on päättänyt penkittää pitkäaikaisen pelaajansa Issa ”⁠ISSAA⁠” Muradin.

ISSAA on jo toinen pelaaja OG:n alkuperäisestä kokoonpanosta, joka on penkitetty. Ensin kokoonpanosta sai väistyä legendaarinen pelaaja Nathan ”NBK” Schmitt. Nyt hänen kanssaan kokoonpanosta poistuu myös jordanialainen ISSAA.

ISSAA oli osa OG:n kokoonpanoa joukkueen alusta saakka. Hänen palkkaamistaan perusteltiin mm. pelaajan korkealla energialla. ISSAA on aina ollut loistava pelaaja LAN-ympäristössä, mutta maailmanlaajuinen tilanne on tehnyt hänen pelaamisestaan hankalaa. ISSAA ei pystynyt liittymään OG:n seuraan edes joukkueen suunnitelemalle bootcampille, sillä Jordaniassa oli niin tarkat matkustusrajoitukset.

ISSAA joutui siis pelaamaan OG:n tärkeät ottelut Jordaniasta, josta hän pelasi todella suurella pingillä. Tämä vaikutti varmasti pelaajan suorittamiseen vieläkin enemmän, jonka vuoksi entisestä ISSAA:sta on nähty vain varjo OG:n aikakautena.

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä

OG peluutti NBK:n tilalla tanskalaispelaaja Nikolaj ”⁠niko⁠” Kristenseniä, joka on palkattu joukkueeseen tällä hetkellä varapelaajaksi. On epäselvää, tuleeko tanskalaispelaajasta OG:n vakituinen jäsen, ja kuka tulee korvaamaan ISSAA:n paikan. OG:n tiedotteen mukaan joukkue tulee käynnistämään try-out jakson selvittäkseen kaksi viimeistä palasta OG:n uuteen kokoonpanoon.

OG:n valmentaja Casper “ruggah” Due lausui OG:n tiedotteessa seuraavasti:

”Kauan pohdittuamme oli selvää molemmille osapuolille, että ISSAAN kukoistamisen ja OG:n kehittymisen kannalta muutoksia oli tehtävä. Olen hieman surullinen, että emme pystyneet antamaan ISSAA:lle optimaalista tilannetta, jossa hän olisi voinut paukutella päitä, sillä onhan hän todistanut uransa varrella pystyvänsä haastamaan maailman parhaita serverillä. Me tulemme kaipaamaan ISSAA:ta ja kaikki osapuolet OG:ssa toivovat hänelle kaikkea parasta jatkon kannalta.”

– Casper “ruggah” Due

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että OG:n seuraava virallinen ottelu on osa BLAST:n Showdown -turnausta, joka pelataan vasta huhtikuun 13.-18. päivä. OG:lla on siis hyvin aikaa löytää puuttuvat palaset kokoonpanoonsa.

Tällä hetkellä OG:n kokoonpanoon kuuluu:

Finland Aleksi ”⁠Aleksib⁠” Virolainen
United Kingdom Mateusz ”⁠mantuu⁠” Wilczewski
Denmark Valdemar ”⁠valde⁠” Bjørn Vangså
Denmark Nikolaj ”⁠niko⁠” Kristensen (varapelaaja)

Denmark Casper ”⁠ruggah⁠” Due (valmentaja)

France Nathan ”⁠NBK-⁠” Schmitt (penkitetty)
Jordan Issa ”⁠ISSAA⁠” Murad (penkitetty)

Jaa:

lisää samankaltaisia