Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen

DBLTAP:n suositun sisäpiiriläisen Jarek ”Dekay” Lewis:n mukaan ENCE on keskusteluissa kahden tanskalaispelaajan kanssa. Toinen heistä on useissa huippujoukkueissa pelannut Marco ”Snappi” Pfeiffer.

ENCE:n kokoonpano hajosi joulukuussa, kun Aleksi ”allu” Jalli kävi vierailemassa HLTV:n ”Confirmed” -podcastissa. Allu käsitteli lukuisia aiheita podcastissa, mutta viimeinen tikki tuli, kun ENCE:n pelaaja Jere ”sergej” Salo twiittasi kesken allun haastattelun. Lisää podcastin tapahtumista voit lukea artikkelistamme.

ENCE:n tämänhetkinen kokoonpano on täysi mysteeri. SJ julkisti torstaina myyneensä pelaajansa Tuomas ”SADDYX” Louhimaan eteenpäin. SADDYX pelasi ENCE:ssä varapelaajana joukkueen viimeisinä hetkinä. On siis mahdollista, että SADDYX on osana ENCE:n uutta kokoonpanoa.

Lunasta 100% bonari uuteen MGA vedonlyöntisaittiin täältä

On myös mielenkiintoista nähdä, ketkä ENCE:n tämänhetkiset jäsenet jäävät kokoonpanoon, mikäli ENCE todellakin palkkaa Snappin sekä Thomas ”TMB” Bundsbækin. Jatkaako ENCE:n konkari allu kokoonpanossa, vai rakentaako ENCE kokonaan uuden joukkueen ilman hänen apuaan? Snappin palkkaaminen voisi kertoa siitä, että organisaatio ei jatkaisi allun kanssa, vaan täyttäisi IGL:n (pelin sisäisen johtajan) tontin Snappilla ja joukkueen AWP-pelaajan tontin Elias ”Jamppi” Olkkosella.

Snappi on 30-vuotias tanskalaispelaaja, joka on pelannut useissa tanskalais- sekä kansainvälisissä joukkueissa. Snappin viimeisin joukkue on c0ntact, jossa hän on edelleen kirjoilla. C0ntactissa Snappi pelaa Otto ”OttoNd” Sihvon kanssa. Mikäli huhut pitävät paikkansa, liittyisi Snappi joukkueeseen TMB:n kanssa. Hän on nuori tanskalaispelaaja, joka pelaa tällä hetkellä AGF:n joukkueessa.

Miikka ”sunNy” Kemppi ja sergej on siirretty penkille, sillä kaksikosta ensimmäinen etsii uutta joukkuetta, kun taas sergej lähti suorittamaan asepalvelustaan. SunNy linkitettiin huhuin, joissa hän, Autimatic sekä Flusha etsisivät organisaatiota kolmistaan.

Jaa:

lisää samankaltaisia