Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG kärsi harmittavat tappiot joukkueen kauden päätteeksi. OG tippui BLAST Premier Fall Finals -turnauksesta viimeisellä sijalla hävittyään molemmat ottelunsa saksalaisjoukkue BIG:lle sekä brasilialaisjoukkue FURIA:lle.

OG:n pelikunto näytti vuoden loppupuolella ajoittain jo todella hyvältä. Joukkue nappasi voitot jopa G2:sta, Evil Geniusesista sekä venäläisjoukkue Na’Vi:sta. Joukkueen taival Flashpoint 2 -turnauksessa sekä vuoden viimeisessä Blast Premier -turnauksessa ei kuitenkaan ollut mitenkään kehuttavaa. OG sijoittui Flashpoint 2 -turnauksessa sijalle #2. Kakkossija niinkin isossa turnauksessa saattaa kuulostaa todella hyvältä, mutta ottaen huomioon turnauksessa pelanneet joukkueet, ei kakkossijaa voi kutsua saavutukseksi.

OG:n pelikunto oli kuitenkin yleisellä tasolla viimeisen kolmen kuukauden aikana hyvä. Siitä iso kiitos kuuluu varmasti Aleksib:n pelinjohdolle, sillä OG:n pelaajat eivät ole pelanneet omalla tasollaan. Mateusz ”mantuu” Wilczewski sekä Valdemar ”valde” Bjørn Vangså ovat OG:n kastista ainoat pelaajat, jotka ovat pelanneet jatkuvasti hyvällä tasolla. Muut kolme OG:n kokoonpanoon kuuluvaa pelaajaa ovat olleet reilusti miinuksen puolella, joka ei sinänsä auta joukkuetta eteenpäin.

Ensi vuoteen voi kuitenkin lähteä puhtaalta pöydältä. OG onnistui nousemaan HLTV:n ranking-listan sijalle #6. Joukkueen edellä on kirjoitushetkellä Vitality, Astralis, Heroic, Na’Vi sekä BIG.

Vuosi 2020 on ollut moneen tapaan vaativa. Kaikki joukkueet kaipaavat varmasti lepoa, ja sitä varten CS:n korkeimman tason pelaajat aloittavat joulutauon. Tauko alkaa virallisesti joulukuun 21. päivänä ja kestää tammikuun 17. päivään saakka. Tammikuun 18. päivän mennään taas, kun BLAST Premier Global Finals -turnaus starttaa vuoden 2021. OG ei ole mukana kyseisessä turnauksessa, vaan näillä näkymin joukkueen ensimmäinen turnaus on IEM Katowice 2021 Play-In, joka alkaa helmikuun 16. päivä. On kuitenkin todennäköistä, että joukkue kutsutaan jo aiemmin pelattaviin turnauksiin.

Jaa:

lisää samankaltaisia