Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen

DBLTAP:n arvostetun sisäpiiriläisen, Jarek ”Dekay” Lewis:n mukaan Timothy “autimatic” Ta, Robin ”flusha” Rönnquist ja suomalaispelaaja Miikka ”sunNy” Kemppi ovat ottaneet yhteyttä moniin organisaatioihin perustaakseen uuden CS:GO-joukkueen.

Kaikki kolme pelaajaa ovat vielä sopimuksessa omien organisaatioidensa kanssa. SunNy on penkitetty ENCE:ssä, Autimatic on kirjoilla Gen.G:n joukkueessa, ja Flusha pelaa edelleen Fnaticissa. Raportin mukaan kolmikko kuitenkin etsii organisaatiota, jonka alla pelata yhdessä.

SunNy oli aiemmin linkitettynä huhuihin, joiden mukaan hän siirtyisi GODSENT:n organisaatioon pelaamaan suomalaispelaaja Jesse ”zehN” Linjalan kanssa. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että yllä mainittu skenaario Autimaticin ja Flushan kanssa on todennäköisempi.

Lunasta 100% bonari uuteen MGA vedonlyöntisaittiin täältä

Dekayn mukaan Fnatic korvaisi Flushan nuorella ruotsalaispelaaja Jack ”Jackinho” Ström Mattsonilla. Flusha on pelannut Fnaticin kanssa yhtäjaksoisesti viisitoista kuukautta, sillä hän teki pikavisiitin Cloud9:ssä ja piti pitkän tauon pelaamisesta.

Autimatic on vielä kirjoilla Gen.G:ssä, mutta organisaatio on julkisesti ilmoittanut antavansa pelaajiensa etsiä uusia mahdollisuuksia. On siis hyvin todennäköistä, että Gen.G:tä ei nähdä pelikentillä ainakaan joukkueen nykyisellä kokoonpanolla.

On kuitenkin vielä epäselvää tarttuuko mikään organisaatio kolmikon toiveisiin. On myös täysin epäselvää, mitkä kaksi pelaajaa täyttäisivät kokoonpanon, mikäli kolmikko saa kodin päänsä päälle.

Jaa:

lisää samankaltaisia