Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen

Suomalaisorganisaatiot ENCE ja HAVU asettuvat vastakkain, kun organisaatioiden CS:GO-kokoonpanot ottelevat Pelaajatcomin järjestämässä näytösottelussa. Ottelu pelataan 12. päivä maaliskuuta osana Pelaajatcom Series -turnaussarjaa.

Ottelusta äärimmäisen mielenkiintoisen tekee se, että molemmilla joukkueilla on uudet kokoonpanot. ENCE:n leiriin hyppäsi HAVU:n entinen pelaaja Joonas ”doto” Forss, kun taas HAVU:n leiristä löytyy kaksi ENCE:n legendaariseen major-joukkueeseen kuulunutta pelaajaa – Jani ”Aerial” Jussila sekä Sami ”xseveN” Laasanen.

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä

ENCE on vuoden 2020 joulukuun vaikeuksien jälkeen uudistanut kokoonpanonsa, ja siihen kuuluu nyt doton ja Aleksi ”allu” Jallin lisäksi kolme ulkomaalaista pelaajaa. Marco ”Snappi” Pfeiffer, Lotan ”Spinx” Giladi ja Paweł ”dycha” Dycha vahvistavat ENCE:n kokoonpanoa suomalaiskaksikon lisäksi. ENCE:n valmentajana toimii HAVU:n entinen pelin sisäinen johtaja Eetu ”SAw” Saha.

Ottelu ei ole pelkästään näytösottelu, sillä ottelusta löytyy myös panosta. Ottelun voittaja etenee Nordic Masters -turnaukseen, joka on kahdeksan pohjoismaalaisen joukkueen karsintaturnaus BLAST:n Showdown -turnaukseen. BLAST:n Showdown -turnaus taas toimii karsintaturnauksena BLAST:n Premier -sarjan pääturnaukseen.

Panos tekee ottelusta vieläkin mielenkiintoisemman, sillä molemmat joukkueet yrittävät varmasti kaikkensa voittakseen. HAVU ja ENCE ovat tällä hetkellä hyvinkin samantasoisia, joten on loistava nähdä, kumpi näistä suomalaisorganisaatioista on edennyt uudella kokoonpanollaan nopeammin.

Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla (BO3) ja se pelataan 12. päivä maaliskuuta, ja sitä voi seurata suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalla.

Jaa:

lisää samankaltaisia