Kirjoittanut Jesse Pyrhonen
CS:GO Uutinen
Luotetut sisäpiiriläiset – 1pv:n neL sekä Rush B Median Ryan Friend kertovat Cloud9:n tekevän suuria hankintoja liittyen organisaation CS:GO joukkueeseen.

1pv raportoi entisen Chaos-pelaaja Erick ”Xeppaa” Bachin olevan Cloud9:n kuudes pelaaja. Rush B Media puolestaan raportoi Cloud9:n aikovan hankkia Chris “Elmapuddy” Tebbitin joukkueen valmentajaksi. On kuitenkin epäselvää, toimisiko Xeppaa joukkueen kuudentena pelaajana, vai korvaisiko hän jonkun kokoonpanossa vaikuttavan pelaajan. Joukkueen manageri Henry ”HenryG” Greer puhui kuitenkin joukkueen taipaleen alussa C9:n harkitsevan kuudetta pelaajaa.

Xeppaa pelasi ennen Chaosin CS:GO -joukkueessa nimekkäiden pelaajien kanssa. Joukkueessa pelasi myös myöhemmin Valorantiin siirtynyt, sekä Valven turnauksissa kilpailukiellon omaava Josh ”steel” Nissan. Chaosin kokoonpano käytännössä hajosi, sillä Chaos ei halunnut uusia joukkueen sopimuksia, ja Pohjois-Amerikasta ei löytynyt halukkaita organisaatioita, joiden kanssa pelaajat olisivat voineet tehdä sopimuksen. Täten esimerkiksi joukkueen IGL (pelin sisäinen johtaja) Anthony ”vanity” Malaspina siirtyi pelaamaan Valorantia.

Mikäli HLTV:n sekä 1pv:n väitteet pitävät paikkansa, saisi vasta uransa alussa oleva 20-vuotias yhdysvaltalaispelaaja uuden mahdollisuuden Cloud9:n alla. Xeppaa oli vuonna 2020 tilastojen valossa ylivoimaisesti Chaosin paras pelaaja 1.18 ratingillä.

Lunasta 100% bonari uuteen MGA vedonlyöntisaittiin täältä

Xeppaa saattaa saada seurakseen toisen uuden tulokkaan Cloud9:n organisaatioon, sillä entinen Youtube-luoja, ja nykyinen valmentaja Elmapuddy on keskusteluissa organisaation kanssa valmentajapestistä.

Elmapuddy korvaisi Cloud9:n organisaatioon aluksi palkatun Aleksandar “kassad” Trifunovićin, jonka pesti joukkueessa jäi harmittavan lyhyeksi hänen ja joukkueen IGL:n Alex ”ALEX” McMeekinin pelillisten erimielisyyksien vuoksi. Elmapuddy valmensi ennen huhuttua Cloud9 pestiä toista yhdysvaltalaisjoukkue Gen.G:tä. Cloud9 ei tosin ole vieras organisaatio Elmapuddylle, sillä hän toimi joukkueen apulaisvalmentajana vuoden 2019 syyskuussa.

Rush B Media tavoitteli Cloud9:n kommentteja huhutun valmentajan palkkaamisesta, johon HenryG vastasi seuraavasti:

”Vaikka mitään ei ole julkistettu vielä viralliseksi, ei ole kuitenkaan salaisuus, että keskustelemme vakavasti Elmapuddyn kanssa. Hän on uskomaton valmentaja, ja neuvottelut ovat menneet todella hyvin. En malta odottaa, että voin kertoa lisää loppuviikosta. Odotan innolla jännittävää ja hedelmällistä vuotta Cloud9:n CS:GO-joukueelle.”

-Henry ”HenryG” Greer

Mikäli väitetyt hankinnat tapahtuvat, olisi Cloud9:n CS:GO kokoonpano seuraava:

  • Ricky ”floppy” Kemery
  • Alex ”ALEX” McMeekin
  • William ”mezii” Merriman
  • Özgür ”woxic” Eker
  • Patrick ”es3tag” Hansen
  • Erick ”Xeppaa” Bach
  • Chrish ”Elmapuddy” Tebbit (valmentaja)
  • Josh ”m1cks” Micks (apuvalmentaja)

Jaa:

lisää samankaltaisia