Call of Duty League: Optic Chicago - Toronto Ultra
Kirjoittanut Teemu
Call of Duty Vihje

Call of Duty League jatkuu jälleen torstaina 18. Helmikuuta kahden ottelun voimin, kun kello 22:00 alkaa ottelu Florida Mutineers vs. Los Angeles Guerrillas ja 1,5h myöhemmin kello 23:30 pelikentät valtaavat OpTic Chicago sekä Toronto Ultra.

Ottelut siirretty Dallasin talvimyrskyjen vuoksi, OpTic – Ultra pelataan 24.02.201!

Me haemme eSports vedonlyöntikohdetta tällä kertaa otteluista jälkimmäiseen. OpTic Chicago on yksi CoD Leaguen voittajasuosikeista ja myös tämän ottelun ennakkosuosikki. Liigan ainoa kanadalaisjoukkue Toronto Ultra omaa kuitenkin jälleen tällä kaudella yllätyspotentiaalia ja joukkue on sarjan ehkä suurin musta hevonen.  

Tässä parhaita paloja turnauksen avausviikonlopulta:

LUNASTA BONARI UUTEEN 24BETTLEEN – PYSTYT KOTIUTTAMAAN JO KESKEN KIERRÄTYKSEN! – MGA LISENSSI – LUNASTA 100% BONARI TÄÄLTÄ >>

toronto lähtee cammyn johdolla horjuttamaan Chicagoa

OpTic Chicagon (viime kaudella Chicago Huntsmen) odotettiin lähtevän toiselle Call of Duty Leaguen viikolle allaan kaksi voittoa. Toisin kuitenkin kävi. Chicago voitti kauden avausottelussa Paris Legionin odotetun selkeästi 3-0 mutta toisessa ottelussa Atlanta FaZea vastaan tuli tukkaan 3-2. Tappio ei sinänsä himmennä Chicagon arvoa sillä Atlanta on yksi sarjan kovimmista joukkueista mutta tuo ottelu paljasti OpTicin suurimman heikkouden, Search and Destroyn. Chicago hävisi FaZea vastaan molemmat S&D kartat murskaavin yhteislukemin 12-1. Samat ongelmat olivat nähtävissä jo pre seasonilla Los Angeles Thievesiä ja avausottelussa Paris Legionia vastaan. Chicago voitti molemmat ottelut 3-0 mutta S&D mapit päättyivät molemmilla kerroilla tiukasti 6-4.  

Toronto Ultra pelasi avausviikonloppuna vain yhden ottelun mutta se otti siinä makean voiton Florida Mutineersia vastaan lukemin 3-1. Toronton ehdottomia tähtiä ottelussa olivat Cameron “Cammy” McKilligan ja Tobias “CleanX” JuulJønsson. Cammy valittiinkin vain yhden ottelun perusteella yhdeksi avausviikonlopun neljästä MVP-pelaajasta eSportsia seuraavan Dexerto.com sivun toimesta. Skotti päätti viime kauden loistavasti rikkomalla muun muassa Dallas Empireä vastaan Anthony ”Shotzzy” Cuevas-Castron 110 tapon ennätyksen neljässä kartassa. Cammy pisti Shotzzya yhden paremmaksi lukemalla 111. Torontolla onkin mahdollisuus horjuttaa Chicgoa loistavassa iskussa olevan pelaajan johdolla.  

call of duty league PELIVIHJE: optic chicago – toronto ultra

Chicago on tämän ottelun suuri ennakkosuosikki ja niin voittajaveto kuin tasoitusvedot ovat isosti kallellaan tuulisen kaupungin jengille. Me lähdemme kuitenkin kokeilemaan tähän otteluun Toronton toisen kartan eli Search and Destroyn voittoa. Chicago ei ole tässä loistanut aiemmissa otteluissa, kun taas Toronto voitti kyseisen mapin Floridaa vastaan. Pre seasonilla Toronto hävisi Minnesotalle molemmat S&D 3-2 päättyneessä ottelussa mutta Ultra laittoi Minnesotan ahtaalle sillä, tappiot olivat tiukat 6-4 ja 6-5.  

Pelivihje: Toisen kartan voittaja - Toronto Ultra
Kerroin: 2.20 Rabona
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆

Lunasta bonari uuteen 24Bettleen – pystyt kotiuttamaan jo kesken kierrätyksen! – MGA lisenssi – lunasta 100% bonari täältä >>

Call of Duty League Youtube-kanava
Aika: 23:30
Kieli: Englanti

LUE MUUT esports VIHJEET >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia