ESL Pro League: mousesports - Virtus.pro
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Päivän toisena pelinä nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen mousesportsin ja kazakstanilaisen Virtus,pron välillä. Pisteet ovat kummallekin elintärkeitä sillä ero lohkon ykkössijaan kasvaa. Hiirilauma on tällä hetkellä kolmessa pisteessä neljäntenä ja Virtus.pro nollalla viidentenä.

Viime kierroksella mousesports kärsi useiden käänteiden jälkeen 1-2 tappion Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtamalle OG:lle. Mouz kärsi Chris ”chrisJ” De jongin nettiongelmista kaikissa kolmessa kartassa. Tämä vaikutti valtavasti tiimin suoritukseen ja pelin tulos olisi varmasti ollut täysin erilainen ilman nettiongelmia. Tiimin tähtikolmikko David ”frozen” Čerňanský, Özgür ”woxic” Eker ja Robin ”ropz” Kool pelasivat kaikki ihan hyvän pelin tilastollisesti, mutta muun tiimin surkea suoritus ei antanut liikaa mahdollisuuksia kamppailussa.

Virtus.pro on umpisurkea tällä hetkellä ja viimeiseen kolmeen kuukauteen tiimi on onnistunut voittamaan vain 12.5% pelaamistaan peleistä. Eilen peli FaZea vastaan näytti hyvältä alkuun, mutta tiimillä on isoja ongelmia karttojen sulkemisen kanssa. Kummassakin kartassa FaZe tuli takaa ohitse ja Virtus.pro ei tuntunut saavaan enää pelistä oteta. Tiimistä uupuu tällä hetkellä se tähtipelaaja joka pahassa tilanteessa voi muutamalla hyvällä tempulla pitää tiiminsä peleissä mukana ratkaisevilla hetkillä.

Virtus.pro ei tule pelaamaan Nukea ja mousesports todennäköisimmin bannaa perinteisen Overpassinsa. Mousesportsilta odotan valinta Dust2sta ja Virtus.prolta Vertigoa. Ratkaisijaksi jäisi Train.

Vahva alkukaan ei tunnu riittävän kazakstanilaisille ja pitkässä juoksussa tiimi ei pysty selvästi haastamaan huipputiimejä. Jos nettiongelmat eivät jälleen nosta päätään niin ei pitäisi mousesportsilla olla isompia ongelmia kaataa vastustajaansa puhtaasti. Tulivoima ja taktiikat ovat mouzin puolella ja tästä syystä pelin voittajasta ei tule olemaan epäillystä.

Tänään on siis täysi luotto mousesportsiin ja heidän puhdas voittonsa -1.5 saa Betwaylta kertoimen 1.85. Sitä pystyt pelaamaan täältä. ★ ★ ☆ ☆ ☆

Kohde sopii pelattavaksi myös sivustomme kerroinskabaan, josta voit voittaa 100€ paysafecardin, säännöt ja ohjeet skabaan tästä.

Matsi käynnistyy tänään kello 19:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi ESL:n viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: ESL

Aktiivinen keskustelu vihjeistä ja esports-vedonlyönnistä. Otteluiden liveseuranta, striimit ja skabat, löytyy sivustomme sosiaalisen median kanavista.

Telegram-ryhmään pääset tästä 
Facebook-ryhmään pääset tästä

LUE MYÖS: ESPORTS ON VALLOITTAMASSA VEDONLYÖNTIMARKKINAT!

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti