FLASHPOINT 1: FunPlus Phoneix - c0ntact
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Suomen aikaan lauantai-sunnuntain välisenä yönä käydään mielenkiintoinen matsi FunPlus Phoenix:n ja suomalaisväriä mukaan tuova c0ntact. Eurooppalaista tiimiä suomalaisittain edustaa Otto ”ottoNd” Sihvo. Jenkkiläinen Phoenix laittoi tähän Flashpoint 1 -turnaukseen nimellään pelaamaan Bad News Bearsin ja tiimi on pelannut ihan kohtalaisesti, mutta hieman arvoitukseksi tiimin tämän hetkinen kunto on jäänyt.
Monella osa-alueella matsi on enemmän kuin mielenkiintoinen yökatsottavaksi. Tiimit kohtasivat jo turnauksen ensimmäisessä vaiheessa, tällöin voittajana kolmen kartan ottelusta tuli c0ntact.

Phoneix on siis liikkeellä mielenkiintoisella rosterilla liikkeellä ja ylipäätään tiimin kasaan saaminen turnaukseen oli työn ja tuskan takana. Rekordi tällä porukalla koko turnauksesta on vaatimaton yksi voitto ja kolme tappiota. Edellinen ottelu kuitenkin toi valoa tunnelin päähän, kun tiimi otti kohtuullisen kovan voiton CHAOS:sta. Matsi oli tiukka kaikin osin, sen takia oli ehdottoman kova voitto itseluottamuksen kannalta. Pelin parhaana Phoenix:n porukasta oli jenkkiläinen Michael ”dapr” Gulino, sillä kaveri otti kolmeen karttaan 67 tappoa ja oli muutenkin ratkaisevassa osassa matsin voiton kannalta.

Eurooppalainen c0ntact on ollut hieman vaikeuksissa viime aikoina. Ranking tippui maaliskuussa sijalta 19 tämän hetkiseen 26. Pudotus ei ole dramaattinen, mutta kuvastaa oikein hyvin sitä missä tiimi tällä hetkellä menee. Voitot ovat olleet tiukassa, eikä pelaaminen ole ollut parhaalla tasolla. Flashpointissa kokonaistilastot ovat kaksi voittoa ja kolme tappiota. CPX:n lisäksi tiimi otti turnauksen avauspelissä voiton tanskalaisesta Copenhagen Flames:sta. Edellisessä kohtaamisessa tiimien välillä ”ottoNd” ei ollut parhaassa vireessä, vaikka voitto c0ntactille tulikin. Tänään voitto voi olla erittäin tiukassa.

Karttavalinnat ovat tähän matsiin mielenkiintoiset. Edellisessä pelissä karttavalintoina olivat c0ntact:n valitsema Train ja CPX:n valinta oli Inferno. Molemmat hävisivät oman valintansa ja ratkaisu haettiin Dust2:sta. Yön pelissä valinnat lienevät samansuuntaiset. Nimittäin c0ntact bännää suoraan Vertigon, joka on CPX:n paras kartta ja itse valitsevat junamaan tai toinen vaihtoehto on Nuke. CPX valitsee Vertigon sijaan Infernon tai Dust2:n.

Pelivihje illan matsiin on Phoenix:n voitto Betway:n hyvällä kertoimella 2.20, jonka voit pelata täältä. ★ ★ ☆ ☆ ☆

FunPlus Phoneix – c0ntact matsi käynnistyy tänään kello 01:00 ja halukkaat voivat seurata peliä englanniksi Flashpoint:n viralliselta Twitch-kanavalta.

LUE MYÖS: ESPORTS ON VALLOITTAMASSA VEDONLYÖNTIMARKKINAT!

Kuvalähde: unikrn

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia

Ei Kommentteja

Kirjoita Kommentti