CS:GO - DreamHack Open Summer 2020: Heroic - Mad Lions
Kirjoittanut Niklas Sallinen
CS:GO Vihje

Suomen aikaa puoli yksi pyöräytetään käyntiin myös Pohjois-Amerikan BLAST Premier Spring 2020 Finals. Yön ainokaisena pelinä nähdään kohtaaminen kahden brasilialaisen tiimin välillä, kun FURIA kohtaa MIBRin.

NAPPAA 30€ ILMAISVETO EAGLEBETILTA JA LYÖ VETOA BLAST PREMIERIN MATSEISTA >>

FURIA MILTEI PYSÄYTTÄMÄTÖN TÄLLÄ HETKELLÄ

FURIA lähtee turnaukseen hakemaan toista perättäistä finaalivoittoa, kun muutama päivä sitten brasilialaiset ottivat nimiinsä DreamHack Masters Spring 2020 – North American ja 40 000 dollarin pääpotin. Finaalissa taipui Liquid puhtaasti 3-0 ja peliin tultaessa FURIAlla oli automaattisesti kartan etu, kun tiimi oli tullut ylemmästä kaaviosta.

Jo pidemmän aikaa tiimi on kiitänyt miltei pysäyttämättömässä vireessä ja tappiota ei paljoa tilastoihin jää. Viimeisin on BLAST Premier Spring 2020 Americas Showdownin alkulohkosta, jossa juurikin MIBR päihitti tiimin 13-16. Tämä ei kuitenkaan loppujen lopuksi vaikutttanut turnauksen lopputulokseen mitenkään, kun FURIA silti selvitti tiensä turnauksen jaetulle ykkössijalle MIBRin kanssa ja molemmat karsivat tähän turnaukseen.

Tiimistä ei tällä hetkellä tunnu löytyvän heikkoutta ja paras kolmesta pelissä MIBRillä on todellinen työ edessään jos haluaa edes haaveilla voitosta illan kohtaamisessa.

MIBR KOITTAA JÄLLEEN KATKAISTA FURIAN VOITTOPUTKEN

MIBR on viimeisin joka on FURIAlle tappion aiheuttanut, mutta viimeisin turnaus ei mennyt tiimiltä aivan nappiin. Selvittyään alkulohkosta hädin tuskin jatkoon oli Cloud9 liian vahva vastus ja brasilialaiset joutuivat 0-2 tappion ansiosta tyytymään sijoitukseen 5-6.

Vaikka tiimin peli onkin tuota peliä lukuunottamatta näyttänyt melko hyvältä tuloksellisesti niin on FURIA tällä hetkellä vain liikaa. Vaikka Gabriel ”FalleN” Toledon johtama MIBR pystyy yksittäisessä kartassa haastamaan FURIAn niin FURIAn pelin pitäisi olla täysin sekaisin, jotta MIBR pystyisi venymään edes kolmeen karttaan tässä sarjassa.

kartat suosivat vain yhtä tiimiä tänään

MIBRillä on yksi kartta jossa se pystyy varmasti päihittämään FURIAn, mutta ikävä kyllä Dust2 on FURIAn permabanni. Nuke on taas MIBRiltä varma banni. FURIAn Mirage on ollut viime kuukaudet ilmiömäinen ja vaikka MIBR sitä osaa myös pelata niin en epäile etteikö sitä nähtäisi FURIAn valintana. MIBRiltä oletan Trainia ja ratkaisijana Infernoa, sillä se on heittämällä tasaisin kartta tiimien välillä.

CS:GO PELIVIHJE: FURIA – MIBR

Pelissä on yksi selvä ennakkosuosikki ja se on FURIA. Kertoimet ovat kuitenkin pohjamudissa suoralle voitolle, mutta -1.5 on hyvin haettavissa tänään. Kartat suosivat FURIAa ja yksilötaidolla tiimin pitäisi pystyä tänään ratkomaan sarja. Peli on myös erittäin tärkeä jatkoa ajatellen, joten FURIA ei lähde peliin todellakaan takki auki.

Pelivihje: FURIA -1.5
Kerroin: 2.25 Olybet
Panos: ★ ★ ☆ ☆ ☆
Blastin virallinen Twitch-kanava 
Aika: 00:30 
Kieli: Englanti

NAPPAA PARHAAT VEIKKAUSBONUKSET TALTEEN >>

Aktiivisen keskustelun vihjeistä ja eSports-vedonlyönnistä sekä matsien liveseurannan, striimit ja erilaiset skabat löydät sivustomme sosiaalisen median kanavista:

Jaa:

lisää samankaltaisia