CS:GO - ESL One: Road to Rio: Vitality - Heretics
Kirjoittanut toimitus
CS:GO Vihje

Road to Rio – turnauksen lohkovaihe huipentuu, kun A-lohko pelaa viimeiset ottelunsa tänään. Tilanne lohkossa ei voisi olla mielenkiintoisempi, sillä kahdesta viiimeisestä pudotuspelipaikasta taistelee neljä joukkuetta, jotka ovat kaikki tasapisteissä. Yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään Vitalityn ja yllättäjäjoukkue Hereticsin välillä. Ottelun panos on yksinkertainen. Voittaja menee neljän parhaan joukkoon ja häviäjän turnaus päättyy.

Vitality yhden kortin varassa?

Vitality on RtR-turnauksessa todistanut kuuluvansa maailman kirkkaimman kärjen joukkoon. Nuoren Kévin ”misutaaa” Rabierin liittyminen joukkueeseen on tuonut siihen lisää tulivoimaa, mutta pelaajan kokemattomuus on välillä aiheuttanut vaikeuksia.

Viimeisimmissä peleissä ranskalaiset ovat olleet kuitenkin aivan liikaa maailman parhaimmaksi pelaajaksi viime vuonna valitun Mathieu ”ZywOo” Herbautin varassa. Toissa pelissä fnaticia vastaan 20-vuotias ranskalainen otti kammottavat 94 tappoa ja voitti ottelun joukkueelleen.

Edellinen peli ENCEä vastaan oli kuitenkin heikompi supertähdelle ja tämä näkyi välittömästi joukkueen tuloksessa. Suomalaiset nappasivat johtajan roolin ottaneen Miikka ”sunny” Kempin johdolla tyylipuhtaan 2-0 voiton ranskalaisista.

HLTV:n rankingin sijalla yhdeksän olevan Vitalityn pelaajista ehdoton parannnus vaaditaan Richard ”shox” Papillonilta, joka suomalaisia vastaan sai kahdessa kartassa vain 18 tappoa ja oli pakkasen puolella 23 tapon verran.

kestääkö heretics isojen pelien paineita?

Turnauksen ehdoton yllättäjäjoukkue on ollut Heretics. Ranking sijoitus on ”vasta” 30, mutta tämän kautta toista ranskalaisrosteria ei kannata arvioida. Suoritus turnauksessa on ollut upeaa seurattavaa ja se vaatii enää yhden yllätyksen, jotta pudotuspelipaikka varmistuu.

Heretics ei ole turnauksen välipäivinä levännyt laakereilla, vaan pelannut muissa turnauksissa. Pelejä on tullut niin loot.bet 6 – turnauksessa ja eilen joukkue pelasi Blast Rising 2020 turnauksen lohkovaiheen kolme ottelua, jotka pelattiin paras yhdestä kartasta systeemillä. Heretics nappasi näistä kolme voittoa.

Tässä RtR-turnauksessa suunta on kuitenkin ollut hieman alavireinen kolmen voiton jälkeen on tullut vastapainoksi kolme tappiota. Toki nyt tappiot ovat tulleet maailman parhaimmille joukkueille ja niissäkin Lucas ”lucky” Chastangin kipparoima Heretics on taistellut voitossa koko ottelun ajan, mutta joutunut taipumaan.

karttaetua ei ole kummallekaan tarjolla!

Karttavalinnat tämän illan jännitysnäytelmään tulevat olemaan mielenkiintoiset. Molemmilla joukkueilla on sama inhokkikartta, joka on Train. Heretics aloittaa valinnat, joten he poistavat junamaan ja Vitality bannaa sitten Infernon. Heretics lähtee haastamaan isompaansa Vertigossa, joka on ollut joukkueelle suosiollisin. Vitalityn valinta tähän mielenkiintoiseen matsiin on Mirage. Kolmanneksi kartaksi joukkueet jättävät Overpassin, joka sopii molemmille joukkueille.

MUISTA OSALLISTUA OLYBETIN LAHJAKORTTIRAFFLEEN TÄÄLTÄ!

CS:GO PELIVIHJE: Vitality – heretics

Ottelun pelivihjeeksi sopii yli 2.5 karttaa. Perustelu kohteelle on siinä, että Vitality on erittäin ailahtelevassa tilassa. Jollei ”ZywOo” saavu parhaimmillaan servulle, niin pystyy Heretics voittamaan kumman tahansa kartoista. Vitality tosin on materiaaliedun turvin ennakkosuosikki ja ei tule jäämään ilman karttavoittoa.

Pelivihje: yli 2.5 karttaa
Kerroin: 1.90 Betway
Panos: ★ ★ ★ ☆ ☆
ESL virallinen Twitch-kanava 
Aika: 19:30
Kieli: Englanti
Jaa:

lisää samankaltaisia